tiistai 21. elokuuta 2012

Luksusta perheelle?

Oma sydän sykkii erityisesti vanhoille rakennuksille, mutta en nyt hanttiin laittaisi jos tuonnekin joutuisin muuttamaan...


Kuvat ja lisätiedot: Kiinteistömaailma
SHARE:

22 kommenttia

 1. Kyllä sais ukko viedä mut tuonne lupaa kysymäti! Upea taloOlisin oikea kartanon rouva :))

  VastaaPoista
 2. Awww, upea koti! Niin kaunista...

  VastaaPoista
 3. Tää on ollut muuten varmaan ainakin (?) vuoden myynnissä... Ollaan miehen kanssa kävelty tuosta ohi ja ihmetelty taloa. On lähellä anopin kotia. Talo ja pihapiiri on kyllä kauniita, mutta ihmettelen, että tuollainen talo on rakennettu tuonne. Ehkä jos olisi varaa laittaa tuo summa asuntoon, niin en ehkä muuttaisi siltikään tuonne... Ehkä se on yksi syy, miksi tämä ei ole mennyt (vielä) kaupaksi?

  VastaaPoista
 4. Iiiiik! Kelpais mullekin! Unelmakeittiöni esimerkiksi...Ja ihana terassi. Nyt en pysty tekemään mitään järkevää, vaan alan haaveilla. Onneksi haaveilla ei ole rajoja!

  VastaaPoista
 5. PS. Kun teimme massiivisen keittiöremontin, tuo väri oli eka, mutta sitten se jossain vaiheessa vaihtui salvian vihreään, joka minusta näyttää kyllä poronjäkälän vihreältä.

  VastaaPoista
 6. Kelpais mullekin! Mitä vikaa talon paikassa on, Katri? En ole nähnyt paikkaa, vain kuvat. Tuon pihan kuvia oli joskus muistaakseni Viherpiha-lehdessä. Ihastelin niitä kuvia silloinkin. Mutta on siinä talolla hintaa, en ihmettele ettei ole mennyt kaupan ;-) ei oo ihan joka tallaajalla varaa tuollaiseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei paikassa sinänsä mitään vikaa ole, se vaan erottuu tuolla tosi paljon muista taloista, jotka on ihan "tavallisia", uudempia ja vanhempia. Että jos itsellä olisi varaa rakentaa tuollainen talo, niin toisaalta luulisi olleen krantumpi tontin paikan suhteen..? En tiedä. Talon sijaintihan on kyllä itsessään melko rauhallinen (omakotitaloja ja lapsiperheitä), mutta ei tarvitse mennä kauas, kun vantaan lähiöiden levottomuudet näkyvät. Vaikka onhan se niin vähän joka puolella pk-seutua. Ja voihan joku ostaja ajatella, että on vaan hyvä juttu, että esim. ostarille ja juna-asemalle ei ole kovin pitkä matka. :)

   Poista
 7. Asuinseuduta en tiedä, mutta sisutus on kyllä todella kaunis :)

  VastaaPoista
 8. Kurkkaa blogiini, siellä on jotain sinulle :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis ja "runollinen" tuo valkoinen portaikko, asemankello tuo kivan yksityiskohdan mukaan! Ihastuin myös ikkunoihin, vanhanajan kartanon tunnelmaa.

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Tupsahdin blogiisi ihan sattumalta. sinulla on kiva blogi. Jossain kuvassa huomasin juomalasit joissa oli koristeena sinisiä tähtiä. Olisin vain kiinnostunut mistä olet ne hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tupsahdit:) Olen saanut juomalasit lahjaksi, mutta tiedän että ne on ostettu Porista sisustusliikkeestä, jota ei enää ole. Tarkistin lasin, siinä ei näkynyt tuotemerkkiä. Valitettavasti tästä vastauksesta ei nyt ollut mitään hyötyä:(

   Poista
 11. miten joku voi myydä jotain noin upeaa..mä en lähtis kuin vanhainkotiin :)

  VastaaPoista
 12. Huikea todellakin! Muistaakseni koti on joskus ollut Kannustalojen esitteessä, siellä tähän viimeisteltyyn kokonaisuuteen ensi kertaa ihastuin. Paikasta en tiedä minäkään, en ole taloa koskaan livenä nähnyt. Mutta hyvin voisin kuvitella itseni istumassa keittiössä, tulen räiskyessä leivinuunissa, herkuttelmassa omenapiirakkaa ja parantamassa maailmaa ystävien kera. Ja jouluna siellä tietenkin tuoksuisi uunipuuro. Ja kesällä lapset kirmaisivat altaassa ja...ja...ja... Niinkuin Leena Lumi tuolla ylempänä sanoi, onneksi haaveilla ei ole rajoja!:)

  VastaaPoista
 13. Ai, tämän talon pihasta on ollut juttua Viherpiha-lehdessä muutamia vuosia sitten. Kaunis, mutta minustakin ahtaalla paikalla. Ehdottomasti tarvitsisi ympärilleen tilaa, peltoa jne... Sisustus kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 14. Tää ei ole kovin kaukana meiltä... eli mä niin hyppäisin kukkamekko (tai no ainakin farkut ja vaikka kukkahuivi) päällä pyörän selkään ja tulisin teille kaffelle (ja omenapiirakalle), jos tuolla asuisitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta! Ihan vielä (hah hah!) ei välimatkasta pyörällä selviä, mutta just leivon kyllä omenapiirakkaa. Ja kukkaessu päällä tietenkin:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig