keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Enää 5 kuukautta!

"Te olette niin ansainneet toisenne!" totesi mies viime viikolla, kun perheen naisväki alkoi höpöttää joulusta. Ensin tytär kirjoitti 36-kohtaisen (!) toivomuslistan joulupukille iloisesti joululauluja rallatellen. Sen innoittamana minä ehkä saatoin kaivaa muutaman joulukirjan hyllystä... Ja sen innoittaman meillä ehkä saattoi kerran pyörähtää Michael Bublen joululevy soittimessa... Vielä kun sain jouluihmisiä vieraaksi, niin soppa oli valmis!


Niin, että sitä on nyt enää 5 kuukautta jouluaattoon, alkakaapas hyvät ihmiset valmistautua! Joulublogini Piparkakku saa vielä vähän aikaa lomailla, mutta kai se on kohta pyyhittävä pölyt sieltäkin. Ainakin siellä käy jo kuhinaa ihan päivittäin. Että ei tässä todellakaan ainoita "sekopäitä" (mieheni ymmärtäväistä ilmausta lainatakseni) olla!
SHARE:

30 kommenttia

 1. Minäkin tässä yks päivä totesin, että nyt voi jo alkaa odottaan joulua ;) Eikö se juhannuksen jälkeen oo ihan luvallistakin? ;) Hyvä olla hyvissä ajoin, ettei joulustressi pääse yllättään :)

  Mukavaa joulun odottelua teille kahdelle hömpälle! :D Joulu on täällä pikemmin kuin luullaankaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos juhannukseen asti malttaa, niin sitten on jo ihan luvallista:D Ja kiirehän sitä kuitenkin tulee, paras vaan purkaa stressiä jo nyt!

   Poista
 2. :D ihana postaus, itse olen jo joululahjoja miettinyt ja alkant tekemään ;) hyvä olla ajoissa, eikö? ei sitten muka tule kiire niiden kanssa :)
  Ja hei, hyväähän kannattaa odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en edes ole vielä noin pitkällä, kääk! Mutta hyvää kannattaa kyllä ehdottomasti odottaa, vaikka sitten vähän pidempääkin:)

   Poista
 3. Huvittavaa, itsekin pikkuhiljaa siirtänyt ajatuksia selvästi syksyyn ja jouluun.. Kaivoin eilen juuri oman joulumuistiinpanoni(=ideakirjan) esiin ja kaupoillakin on "joululahjatutka" jo kovasti vahvistunut. Hauskaa,kun täällä blogimaailmassa löytää näitä jouluhöyrysiä jo heinäkuussa. Mies ei innostu, kun puhun joulusta kesken kesälomansa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tosiaan täältä löytyy ymmärtäväistä innostusta! Ja onneksi tytär on kuvioissa täysillä mukana, niin ei tarvitse salaa kaapissa joululehtiä lukea:D

   Poista
 4. Meidän lapset ovat myös kirjoittaneet toivomuslistoja ja lukeneet legoesitteitä melkein koko heinäkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä tytär jälkikäteen vähän loukkaantuneena sanoin, ettei hän nyt sentään vielä pukille kirjoittanut. Että tuo oli vain sellainen harjoituslista, että muistaa sitten lähempänä mitä piti toivoa. Kuulostaa kyllä ihan meikäläisen perusteluilta armaalle miehelleni:D

   Poista
 5. Hahhaa! Enpäs ollut lainkaan vielä uhrannut ajatusta tuolle juhlalle :)
  Ehkäpä pitäisi..ainakin lahjatutka käynnistää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on Eija nyt ryhdistäydyttävä:D Lahjatutka päälle siis!

   Poista
 6. On se mukavaa, ettei tämän hulluuden kanssa tarvii yksin olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä H&M ;) Meilläkin itse asiassa isäntä (!) aamulla kalenteriin katsottuaan tuumasi, että enää 5 kk jouluun :D

   Poista
 7. tsih,mullakin on jo lahjalistat aloitettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että näitä jouluihmisiä on näin paljon! Jostakin mansikkapenkkien ja ruusupuskien takaa ne kai esille hiipii:)

   Poista
 8. Ai mikä osuva kommentti!! Päivän parhaat hörähdykset :)

  VastaaPoista
 9. Apuva, joko se joulu tulee? ;) No, onneksi ei tarvitse ihan vielä alkaa fiilistellä sitä, on vielä niin monta juttua fiilisteltävänä ennen sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä pystyy kyllä yllättävän hyvin fiilistelemään myös lomittain:D Lupaan kyllä, että ei tämä vielä joulublogiksi muutu!

   Poista
 10. Ihania kuvia, ihania leipomuksia, ihana tunnelma kaikessa!!!Voidaanko me muuttaa teille??
  Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan:D Ohjelmointipäällikön kanssa onkin kaikki lisäkädet tarpeen!

   Poista
 11. Yritän vielä kovasti vastustaa sortumista joulujuttujen selailuun...terassiremontti ei tosin yhtään helpota asiaa...ai miten terassiremontti ja joulu liittyy toisiinsa?? Nokun kerkesin jo miettiä mitä kaikkea ihanaa tuonne terassille jouluksi voi laittaa kun on lasitus suojaamassa tuulelta ja lumelta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kuulostaa ihanalta! Siis lasitus ja joulujutut. Mies kasailee juuri terassikatosta ja minä jo siitäkin innostuneena mietin jouluvaloja yms.:)

   Poista
 12. Hmmm, minäkin kyllä jo hiukan mietin joululahjoja...

  VastaaPoista
 13. Minä aloitin "salaa" jo tammikuussa joulun ajattelun. Silloin ne lapset ensimmäisiä lahjatoiveita suustaan putkauttavat. Nyt on jo pitkä lista ideoita, niin lahjoihin kuin koristeluun ja kortteihin. Kunhan nuo isot lapset menevät kouluun 2vkon päästä, niin voin kuopuksen kanssa jo aloittaa askarteluja. Salaa tietenkin, ettei muiden tarvitse kertoa kuinka "hullu" olen :)

  VastaaPoista
 14. ihanaa :) niin sitä pitää!!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig