tiistai 16. heinäkuuta 2013

Taisteluvoitto

Kyllä kannatti taistella liljakukkoja vastaan, vaikka aika inhaa se olikin. Vannoin, että ikinä en enää liljoja istuta ja vanhatkin saavat lähteä.  Mutta juuri nyt liljat kukkivat upeasti!

Kuvassa valkokukkainen Courier sekä vaaleanpunainen Spring Pink.
Toukokuussa  tätä kohtaa kukkapenkistä kaunistivat kirjopikarililjat.
SHARE:

20 kommenttia

 1. Minulla oli kanssa vuosia sitten ihania liljoja, mutta kun ne kukot söivät ne kauttaaltaan, vaikka kuinka nyppi, niin liljat hävisivät puutarhasta paria lukuun ottamatta. Kukkojen joukkoesiintyminen oli silloin aivan mahdoton. Nyt taas voisikin laittaa uusia liljoja, kun kukkokanta on pienempi. Niin ihania ne vain ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ja ihanan helppoja. Jos ei siis tarvitsisi huolehtia niistä kukoista...

   Poista
 2. Liljat on niin mun suokkareita. Tykkään niistä melkein kaikissa väreissä. Mulla niitä on niin paljon, että riittää liljakukoillekin :D No jos ne kaiken söisivät niin kyllä risoisi. Viime vuonna jouduin poistamaan kaksi eri kasvia kokonaan isoilta aloilta tautien takia ja ne valtavat isot kolot kyllä söivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten niitä on kyllä paljon!:D

   Erityisen innokkaasti ne kävivät varjoliljojen kimppuun. Tai sitten esiintymä vaan oli silloin kaikkein suurimmillaan. Mutta mielummin minä näitä kukkoja keräilen kuin etanoita, yäks!

   Poista
 3. Upeita! Täällä näkyi kesäkuussa kukkoja, jonkun aikaa niitä vastaan taisteltiin mutta sitten ne yks kaks hävisivät. Hyvä niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä tosiaankin! Meillä niitä on edelleen, mutta onneksi paaaaljon vähemmän. Mutta kesäkuussa olikin aika lahtaus meneillään:D

   Poista
 4. Ajattelin ihan samaa kun eilen liljoja katselin. Työ kannatti ja nyt saa nauttia työn tuloksesta. Upeita ovat.

  VastaaPoista
 5. Upeita! Mulla on liljat jo melkein kukkineet. Kukkoja ei ole näkynyt. Äitini liljoihin niitä eksyi, mutta hän kukisti ne Raidilla =D Ensi kesäksi laitan liljoja lisää. Pitäis saada oikein syvänpunainen yksilö kun Kevätmessuilla myivät mulle oranssia punaisen asemesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi sun toinenkin tuntuu saaneen vääriä värejä Kevätmessuilta. Onkohan samalta myyjältä..? Toivotaan, ettei kukot löydä teille ollenkaan!

   Poista
 6. Upeat liljat! <3 Meilläkin kukkii juuri ja on ne kyllä kauniita. :) Kukkoja ei onneksi ole täälläkään näkynyt, toivottavasti ei näykään.

  Aurinkoista päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Ihaniahan nuo ovat ja mielelläni laittaisin lisääkin, mutta tuo kukkotappelu on vielä turhan hyvin mielessä...

   Poista
 7. Liljat on kyllä upeita <3 Mä juuri istutin ekat liljat meidän pihalla ja jaiks mä en oo tuollasista kukoista kuullutkaan ikään :D Toivotaan ettei niitä tule näkymään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut kuullut minäkään siinä vaiheessa kun istuttelin. Mutta toivottavasti sun ei tarvitse tutustua niihin myöhemminkään!

   Poista
 8. Kauniita liljoja ! Minä vielä odottelen omieni kukkimista. Niissäkin näkyi mustia kakkakasoja, mutten löytänyt niiden päästelijöitä ;)

  VastaaPoista
 9. Kyllä kukkoja vastaan kannattaa taistella, jos ei ole liljoja ne keksivät kyllä jotakin muuta nakerreltavaa. Upeat liljakasvustot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Itse aina jossakin vaiheessa manaan kaikki tuholaiset ja suurin piirtein koko puutarhan hornan tuuttiin, mutta kun taas saa uutta ihmeteltävää ja maisteltavaa, harmit unohtuu:)

   Poista
 10. Ihanat liljat. Kukkoja vastaan on täälläkin taisteltu. Tuntuu inhottavalta listiä niitä, mutta minkäs teet:)
  Ihana väri tuo Capri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tiputin kaikki ämpäriin, jossa oli vettä ja tiskiainetta. Lopuksi kaatelin kiehuvaa vettä päälle. Vähän kuin olisi rapuja keitellyt värinsä puolesta:D

   Poista

Blog Design Created by pipdig