torstai 12. syyskuuta 2013

Liitutaulumaalia

Kerroinkin jo, mitä tyttären huoneessa liitutaulumaalilla sudittiin. Muun muassa. Alunperin maali hankittiin alla olevaan projektiin, ruokailutilan ja avokeittiön välisen kalusteseinän maalamiseen.
Tavoillemme tunnollisesti toteutuspuoli kesti ja kesti.
Mutta nyt ollaan hirmu tyytyväisiä.
Hirsipuuskabat on käynnissä monta kertaa päivässä!
Seinään ruuvattiin varastosta löytynyt tanko, johon saatiin kätevästi ripustettua liidut ja taulusieni sekä aina hukassa oleva päivän lehti.
Tästä tuli kiva!

SHARE:

11 kommenttia

 1. No niin tuli! Liitutaulumaali on mainio keksintö :)

  VastaaPoista
 2. Niin tuli! Ja tuo tanko on hieno keksintö! Minä jäin liitutaulumaalikoukkuun vuosi-pari sitten ja nyt sitä pitää olla saatavilla koko ajan. Tekisi mieli kokeilla jonnekin sitä vihreääkin väriä!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuli, mutta arvaatkos? Löysin netistä liitutaulutarraa!!! Aivan huippua, liidut myös, tulee tosi siistiä jälkeä joten jätänkin tuon maalamisen vaivan suoiolla :) googlettakaapas Teippitarha.fi

  VastaaPoista
 4. Tuli kyllä kiva. Hyvä idea tuo tanko, jossa päivän lehti.
  E-R

  VastaaPoista
 5. On tosi hieno tuo seinä. Pitäsi uskaltaa itsekin tehdä tuollaisia radikaaleja ratkaisuja. Musta seinä kuulostaa äkkiseltään aika hurjalta, mutta lopputulos on upea.

  VastaaPoista
 6. Hieno! Meillä on kanssa ihan sama homma remonttihommien kanssa. Alkuinnostuksen jälkeen kestää ja kestää ja kestää.. :)

  VastaaPoista
 7. En ole koskaan tuota maalia käyttäny. Mieli tekis, mutta en uskalla :). Näin Mustikkamäki-blogiassa, että oli maalattu jääkaapin ovi liitutaulumaalilla. Se oli hieno ja tekis mieli sutasta meijänkin kaappi :) Hieno on teijän seinä!

  VastaaPoista
 8. Totta puhut, hieno tuli! :) Ja kiva idea tuo tanko myös! :)

  VastaaPoista
 9. Hei hieno ja tanko kivasti uusiokäytössä :)

  VastaaPoista
 10. Näyttää hyvältä!
  Ei kai siellä vaan joku roiku jo hirsipuussa;)

  VastaaPoista
 11. Hienoa liitutaulumaalin käyttöä. Monet nysväävät sillä ihan liian pieniä pintoja. Sisareni on maalannut sillä seiniinsä puita. Nyt syksyllä siellä kasvaa paljon omenoita ja luumuja ;)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig