sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Stripes

Nyt on liitutaulumaalit kuivuneet ja pääsin laittamaan laatikot takaisin tyttären huoneeseen. Idea lähti tuosta lastenhuoneen uudesta matosta, hetken tosin mietitytti onko fiilis liikaa formularadan varikolta? Ekaluokkalainen on innoissaan, kun pääsee kirjoittamaan laatikoihinsa. Äiti puolestaan toivoo, että tavaroiden päätyminen omille paikoilleen olisi nyt hitusen todennäköisempää.
Tyttären kirjoituspöytä on muutenkin aikamoinen tuunaus. Laatikostot ovat aikoinaan Ikeasta työhuoneeseen hankitut, pöytälevy on vanhan Expedit-hyllyn sivuseinä. Mutta rakennelma on toistaiseksi toiminut loistavasti!
SHARE:

20 kommenttia

 1. Hieno tuunaus ja huone on kivan näköinen, varmasti ekaluokkalainen tykkää huoneesta, silloin kun tavaraa ei ole liikaa niin lapsenkin on helpompi pitää se järjestyksessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti sitä tavaraa vaan kertyy. Ja meidän ekaluokkalainen siivoaa perusteellisesti vasta äidin muututtua punaiseksi. Mutta onneksi edes silloin:D

   Poista
 2. Onpas oiva idea.Raidat tuovat raikkaan tuulahduksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi raidoitus on saanut jäädä. Ehkä jossakin välissä sudin loputkin laatikot. Tuo on tuollainen laiskan emämmän tuunaus:)

   Poista
 3. Ompas hienon näköinen tuuanus ja hyvin sopivat matto ja pöytä yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun tuota on jonkin aikaa katsellut, niin yhtään ei ole formula-fiilis.

   Poista
 4. Todella kiva pöytä! Olen haaveillut itselleni pienestä työpöydästä, mutta en ole löytänyt sopivan kapeaa mistään. Tällainen olisi täydellinen, kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 5. Minusta näyttää tosi kivalle. Ja noihin laatikoihinhan on todella kiva kirjoitella lapsen itse;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmen viikon kokemuksella täytyy sanoa, että ei ne tavarat ihan oikeille paikoille päädy vieläkään. Mutta ainakin suht oikea laatikko löytyy kirjoitusten myötä.

   Poista
 6. Hei hienot! Ja todella kekseliäästi tuotettu pöytä! :)

  VastaaPoista
 7. Hauska idea, näyttää tosi pirtsakalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Meillä on tämä muodonmuutos meneillään. Ja mistähän se sitten johtuu..;)

   Poista
 8. Tästä tuli tosiaan vauhdikkaan ja pirteän näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei enää mikään prinsessahuone. Kaikki vaaleanpunainen alkaa näet olla pannassa. Pitää olla pinkkiä tai vahvoja värejä:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig