maanantai 30. syyskuuta 2013

Kesä kasvarissa

Vaikka taivaalta on tullut kaikenlaista, aurakeppejä on jo isketty tienpieliin ja vaikka ulkona joutuu hytisemään ruskan värejä ihaillessa, pääsee kasvarissa vielä kesätunnelmaan. 
Ainakin jos on pukeutunut lämpimästi!
SHARE:

18 kommenttia

 1. Todella ihanaa!! Uskomatonta kuinka pitkä kasvu-ja kukkimiskausi Suomessa onkaan. Mietin viikonloppuna, että luovutanko kesäkukkien kanssa, mutta enhän nyt toki, kun verenpisaratkin ovat täysissä voimissaan. Samettikukat olivat vettyneet, ne laitoin pois ja pelargonit nostin sisälle etteivät palellu. Kasvihuoneessahan nuo jatkavat elämäänsä vielä pidempään. Nyt menen joulublogisi puolelle. Joulu kun on jo hiipinyt mieleeni =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei oikein ole paikkaa missä näitä talvettaa, mutta kasvarissa aion nauttia kukinnasta niin pitkään kuin mahdollista! Ja nythän tuo sääennuste näyttää taas ihan mukavalta. Se ei silti estä jouluajatuksia, eli kiva kun löysit myös Piparkakun puolelle:)

   Poista
 2. Todella kesäistä tunnelmaa on vielä kasvihuoneessasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että aurinkoiset syyspäivät jatkuisivat vielä pitkään. Kohtahan voi jo nautiskella glögiä, se lämmittää mukavasti kesäkukkien keskellä:D

   Poista
 3. Eiks olekin ihanaa! Meilläkin käy ja kukkuu lähes kaikki kesäkukkaset vielä Lippakioskissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin tätä! Niin paljon kuin kaikkia syysruukkukukkia rakastankin, niiden hankkiminen on joka vuosi vähän niin ja näin, kun ruukut on vielä täynnä kesää. Mutta säästyypä ainakin rahaa:)

   Poista
 4. Miten ihana kesäinen fiilis siellä vielä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii hetken nautiskella. Ja suunnitella jo seuraavaa kesää:)

   Poista
 5. Mulla oli mennyt ihan ohi, että sulla on joulublogi. Mä kirjoittelen kaiken vaan samaan, kun ole niin kunnianhimoinen (=laiska)... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun oli laitettava se pystyyn pari vuotta sitten, kun en kehdannut tykittää joulujuttuja koko ajan tänne. Tosin se päivittyy sattuneesta syystä nyt huomattavasti harvemmin, mutta en hennonnut sitä kokonaan hyllyttää. Ehkä ensi vuonna taas aktiivisemmin. Olen siis aikamoinen jouluhörhö, tällä puolen blogia yritän vaan esittää suht koht normaalia:D

   Poista
 6. Siellä tosiaan näyttää vielä kesältä, väliäkö sillä jos joutuu pukeutumaan jo toppavaatteisiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Ja toppavaatteissa hikoillessa se vasta kesältä tuntuukin:D

   Poista
 7. Ei voi kyllä kuin ihmetellä tätä kasvukautta. Minäkin nostelin eilen pelargoneja melkein kyynel silmässä autotalliin kun kaikki ei mahdu kasvihuoneeseenkaan. Täydessä kukassa ja nuppuja pukkaa. Todella ihana kasvihuone sinulla, jossa käydä fiilistelemässä kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni kesäkukka näytti jo elokuussa luovuttaneensa, mutta kun en ehtinyt tehdä asialle mitään, alkoikin hervoton uusi tuleminen. Eilen juuri huomasin kukkapenkissä orvokkienkin aloittaneen uuden kukinnan. Ei siis mitään kiirettä puutarhan syystöillä, hyvä niin!

   Poista
 8. Hei, kiukuttaa kun meidän kesä on niin lyhyt, kukkia laitetaan paljon ulos ja kohta jo kannetaan sisälle. Kasvihuoneesi onkin kiva pelastus kesäkukille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, kun en itse oikein ole noita talvi-ihmisiä. Onneksi muun ajan voi haaveilla ja suunnitella ja keväällä tuntuukin sitten extra-ihanalta, kun luonto suorastaan räjähtää käsiin!

   Poista
 9. Love it !!! Niin käsittämättömän kaunista, ja mitä kaikkea tuolla voi talvellakin sisustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja usko pois, sisustettu on:D Asia, jota vanhempi polvi ei käsitä ei sitten niin millään. Että kasvariin roudataan tavaraa, kynttilää yms. talveksi?! Mutta tämä onkin äidin ikioma huone:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig