torstai 6. huhtikuuta 2017

Joko teillä ollaan valmiina?

Joko teillä on pääsiäisruohot istutettu, virpomisvitsat askarreltu ja munat maalattu? Jotenkin tämä pääsiäinen pääsi kulman taakse ihan varkain, vaikka sitä vietetäänkin tänä vuonna taas poikkeuksellisen myöhään.

Virittäydyin tunnelmaan tekemällä kuvakoosteen meidän perheen simppeleistä pääsiäisjutuista Kauppakeskus Veturin blogiin. Pääset lukemaan postauksen tästä

Aurinkoisia pääsiäisvalmisteluja!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Todellakin varkain! Kaikki uudet pääsiäisvirkkuut kesken ja eilen vasta istutettiin Rairuohot - että voihan - kiirettä pitää :) Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten pääsisiäiruohoksi vihanneskrassia tai sinapinsiemeniä, tulee vihreää jo parissa päivässä! Tuo pääsiäisvirkkuu olikin ihan huippu, vaikka siihen ei kyllä meikäläinen taivu :D

   Poista
 2. Ihan alkutekijöissään kaikki.Tosin paljon ei tule laitettuakaan pääsiäistä.Narskut sentään on ikkunalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi pienellä sitä saa pääsiäisfiilistä kotiin. Narskut on juuri hyvä! :)

   Poista
 3. Ohraa kylvettiin jo kuukausi sitten ja tyttäreni teki tänään muutaman kortin, mutta muuten on valmistelut tekemättä. Mielen päällä on kyllä ollut tehdä pieniä pääsiäisaskarteluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, pääsiäiskortit! Ne unohtuivat tänä vuonna totaalisesti. Vaikka vielähän tässä ehtii, kiitos paljon muistutuksesta ja ihanaa pääsiäisen aikaa!

   Poista

Blog Design Created by pipdig