perjantai 28. huhtikuuta 2017

Oppiiko vanha koira uusia temppuja? Eli PING Helsinki, täältä tullaan!

PING Helsinki. Mikä ihmeen PING Helsinki ? Ja vielä tärkeämpi kysymys, mitä ihmettä minä teen siellä?? Sen pitäisi selvitä perjantain aikana.
PING Helsinki on "riippumaton, koko vaikuttajamarkkinoinnin toimialan yhdistävä sarja tapahtumia sekä yhteisö, jonka rikkaus on erilaisissa näkökulmissa ja niiden törmäyttämisessä".

Taatusti tulen törmäilemään. Hain mukaan PING Helsinki Business Festivaalille, vuoden tärkeimpään sisältömarkkinointitapahtumaan, bloggaajakollegoiden innoittamana. Suureksi hämmästyksekseni tulin valituksi. Osallistujaluetteloa selaillessani iskee kuitenkin lievä paniikki: minähän olen dinosaurus! Ymmärränkö siellä edes mitään? Mitä ihmeen vaikuttajamarkkinointia? Kotiseutuni liitto-oravaa, Salme Pasia lainatakseni: "mää oon vaa tämmöne". Bloggailen puutarhasta. En tubeta tai tuijota tilastoja. Apua, kääk ja happea!

Nyt olen yrittänyt sisäistää tapahtuman sisältöä ja monipuolista festariohjelmaa, mutta aika takki auki täältä maalta ollaan tulossa. Olen siis se, joka alaleuka auki haahuilee päämäärättömästi pöydästä toiseen. Kynä korvan takana ja lehtiö takataskussa (kuten sanottua, osastoa "dinosaurus"). Lupaan olla korvat höröllä, silmät suurina ja mieli avoinna.
"PING Helsinki Business Festival on vuoden hyödyllisin sisältömarkkinoinnin tapahtuma, jonka kattava seminaariohjelma tarjoaa katsauksen sisältömarkkinoinin tulevaisuuteen ja trendeihin sekä konkreettisia case-esimerkkejä ja vinkkejä omaan työhön sisältömarkkinoinnin tehostamiseksi."

Ohjelmaa päivä ainakin on pullollaan. Odotan Liisa Ihmemaassa -fiiliksen lisäksi intoa, ideoita ja oivalluksia blogin kehittämiseen ja sitä kautta paremman sisällön tuottamista juuri teille lukijoille. Yritän olla olematta seinäruusu (orvokki) ja rohkaistua mukaan virran vietäväksi. Välillä ehkä jopa vastavirtaan.
Oppiiko vanha koira uusia temppuja? Kestävätkö aivot iltaan asti tilttaamatta? Pursunko elämää suurempia ideoita tapahtuman jälkeen? Vai kuolaanko alaleuka auki ruoan perässä? Siitä lisää myöhemmin!

Antoisaa viikonloppua, se moro ja kohti isoa kirkkoa!
# pinghelsinki

SHARE:

3 kommenttia

  1. Mielenkiintoinen päivä varmastikin. Jään odottamaan reissun antia meille lukijoille :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin sä siellä pärjäät. Ja laitappa kuulumisia tänne blogiisi!!

    VastaaPoista
  3. Hyvää pinghelsinki viikonloppua. Minä kans odotan mielenkiinnolla tuloksia tänne blogiin luettavaksi. :)

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig