perjantai 21. huhtikuuta 2017

Mielenkiintoisia kokeiluja

Viime kesän mielenkiintoisin kokeilu oli malabarinpinaatti. Keräsin Minttua ja mustikoita -blogiin kaiken huiman yhden vuoden kasvatuskokemukseni tästä pinaatin tavoin käytettävästä ei-pinaatista, joka on myös kaunis köynnöskasvi. Pääset lukemaan jutun tästä.

Kaunista perjantaita kaikille, kelistä huolimatta..!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Kaunis on, toimii näköjään myös köynnöskasvina. - Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erään liikkeen ulkopuolella oli tehty kaunis kesäkukkaistutus malabarinpinaattia hyödyntäen. Olisi pitänyt ottaa siitä viime vuonna kuva, niin ihana se oli. Ja tietenkään en enää muista, mitä siinä oli kaverina:D

   Poista
 2. Kiitos tietopaketista! Löysin tänä keväänä tämän kasvin siemmeniä ja viisi terhakkaa tainta on kasvamassa! Odotan innolla tätä kaunotarta omalle pihalle! Jostain luin, että on monivuotinen? Vois kellarissa kokeilla talvettaa! Onko sinulla tietoa tästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni on monivuotinen hyvin lämpimissä oloissa (Floridassa jne), muistan näin lukeneeni kun etsin viime vuonna tietoja kasvista. En siis ole kokeillut talvettamista, mutta jos on tilaa ja mahdollisuus, niin kaikkea toki kannattaa kokeilla! :)

   Poista
 3. Onpas veikeä tapaus. Tuotahan voisi kasvattaa pelkästään koristeeksi sekä syöntikelpoisuus on suurta plussaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta! Ja loppukesästä / alkusyksystä tekee pienet mustat marjat, nekin on veikeän näköiset.

   Poista
 4. Olipa komea köynnöskasvi. Hienon näköinen kun oli tuota violettiakin näkyvissä lehdissä. Kaikenlisäksi kukatkin oli kivan näköisiä.
  Uusi tuttavuus minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehdet ovat kyllä kauniit ja varsi upean värinen. Kannattaa kokeilla, jonkin verran olen nähnyt myynnissä myös valmiita taimia.

   Poista
 5. Tää on ihan uusi tuttavuus,osaisinkohan minäkin kasvattaa :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig