keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Lastenhuoneen raikastus

Blogiyhteistyö: Sisustusliike Dreams

Pikkumies totesi eräänä iltana varpaiden ottavan kiinni sängynpäätyyn. Meinasin suitsait sukkelaan pidentää sänkyä, vaan eihän se siinä sijoilla onnistunut. Seurasi (tuttu) lumipalloefekti, jonka aikana huonekalut valssasivat ja lastenhuone raikastui. Mustavalkoinen matto sai lähtöpassit ja tilalle hankittiin käytännöllinen Pappelinan matto Sisustusliike Dreamsistä. Tämä blogiyhteistyön tiimoilta. 
Vaikka kuinka yritämme olla maltillisia ja karsia, niin tavaraa tässä huoneessa riittää. On siskolta perittyä, lahjaksi saatua, "perintökalleuksia". 
Pikkumiehellä on kotimme haastavin huone. Se on pieni, pimeähkö ja ongelmallisen mallinen. Toistaiseksi asuja on ollut huoneeseensa tyytyväinen, eikä tarttunut huonekaluvalssin yhteydessä tarjottuun suurempaan tilaan.
Työskentelynurkkauksen pöytä, tuoli, liitutaulu, kirjahylly ja karttapallovalo ovat kaikki kirppislöytöjä. Rottinkinen lelukori toimi aikoinaan halkokorina. Tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa, kierrättää huonekaluja eri tehtävissä. Tyylipuhtautta saa meidän kodissa etsiä suurennuslasilla. Ellei tyylien sekamelska sitten ole sitä.
Euron seinälokerikossa oli aikoinaan tyttären Littlest Pet Shop -näyttely, nyt siinä säilytetään pikkuautoja.
Lastenhuoneesta löytyy monenlaista väriä, materiaalia, tyyliä ja tavaraa. Pappelinan Molly Forest maton raidat toistavat sävyjä hienosti ja kokoavat kaiken kivasti yhteen. Tämä tapahtui puolivahingossa, sillä liikeeseen mennessäni minulla oli aivan erilainen matto mielessä. Onneksi Dreamsin Jessica vinkkasi tästä, leveäraitainen matto on samaan aikaan sekä raikas että rauhoittava. Ihanasta huoltovapaudesta puhumattakaan! 
Pappelinan modernit, muovista valmistetut matot edustavat yksinkertaista ja käytännöllistä ruotsalaista muotoilua. Tahrat lähtevät matosta helposti kevyesti pyyhkimällä, tarvittaessa koko maton voi viedä vaikka suihkuun! Meillä on jo useamman vuoden ollut Pappelinan matto keittiössä työskentelytason edessä, seuraava matto on tilauksessa mökin eteiseen. Kuoseja ja kokoja on valtavasti, kurkkaa vaikka tänne.

* Blogiyhteistyö, matto Sisustusliike Dreams.

SHARE:

17 kommenttia

 1. Ihanat sävyt matossa! Tosiaankin samalla raikkaat ja rauhoittavat.
  Ja huone näyttää juuri siltä, miltä pikkumiehen huone tulee näyttääkin; iloiselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pikkumies on toistaiseksi tyytynyt äidin sisustusratkaisuihin:) Esiteini kun haluaa nykyään valita ihan kaiken vain ja ainoastaan itse. Sinne on äidin turha mennä ronkkimaan :D

   Poista
 2. Kiva matto ja iloisen näköinen pikkumiehen huone! Lastenhuoneissa aina riittää tuota tavaraa, sille ei kai voi mitään. Kivat säilytyskorit tuossa hyllyn päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Turkoosit säilytyskorit ovat nekin kirppikseltä ja oikeastaan aikoinaan määrittelivät koko pikkumiehen huoneen värin.

   Poista
 3. Ihana huone pikkuisella ja tuo lokerikko on "paras", saa pikkuautot järjestykseen. Varmasti jokaisen pikkupojan unelma lokerikko. :)
  Ja, raikas tuo matto. Meillä on pienimmällä talon pienin ja pimein huone, niinpä leluja on hieman kaikkialla. No, kuopus on toistaiseksi tyytyvänen, katsotaan kun nurinaa alkaa kuulumaan niin sitten on laitettava valssi soimaan ja kaikki makkarit pääsevät tanssiin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin leikit kulkeutuvat aina kummasti olohuoneeseen ja keittiöön. Ja vanhempien makkariin. Ja eteiseen. Ja ja ja..! Lelukori olikin ennen suosiolla olohuoneessa, nyt olen pikkuhiljaa yrittänyt hivuttaa tavaroita pelkästään lastenhuoneisiin:)

   Poista
 4. Oi miten ihanan näköinen matto ja hieno lastenhuone <3 Aurinkoista keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matto on kyllä tosi kiva ja mukavan tuntuinen jalalle. Ja leikitkin näyttävät sujuvan siinä hyvin:)

   Poista
 5. Voi että miten kiva huone ja ihanat sävyt! Meillä tarttis myös tehdä hieman huonekaluvalssia, että tulisi käytännöllisempää isojen poikien huoneeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä valssit on kyllä välillä ihan hauskoja:) Tosin ainakin meillä valssin mahdollisuuksia ei ole kauheasti: huoneet on aikas kompaktin kokoisia ja kiinteät kaapistot rajoittavat huonekalujen sijoittelua. Mutta pienikin muutos kyllä piristää!

   Poista
 6. Onpa kyllä raikas ja kivan näköinen lastenhuone! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 7. No tulipas ihana huone. Osaat yhdistellä taitavasti vanhaa ja uutta, eikä tyylikään tunnu sekamelskalta. Ihanan raikas värimaailma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mari! Näin pienessä tilassa tuo värimaailman tärkeys korostuu entisestään. Pieni ja pimeähkö tila on helposti yhtä sekasotkua. Varsinkin tällä pikkulelumäärällä! :D

   Poista
 8. Tuollahan on niin siistiä, avaraa ja yhteinäinen tyyli! Ihan toista meillä, mutta jospa saataisiin aikanaan uusia huonekaluja (etenkin säilytystilaa) ja sitä kautta jotain järkeä sisustukseen.

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää! Mua ihastuttaa varsinkin kierrätyskalusteet <3 Ihanasti toimii yhteen uuden maton kanssa!

  Täälläkin tuskaillaan lastenhuoneen lelu/roinamäärän kanssa. Viimeksi tänään ohi pyörähtäessäni latasin muovipussillisen roskia sieltä matkaan. Tai siis omasta mielestäni roskia. Poika ehti nähdä roskapussin kuistilla ja palautti välittömästi puolet kassin sisällöstä takaisin huoneeseen, koska -Tän mä tein jalkapallopeliksi Mailegeille ja tää kivi on sieltä ja tuolta ja lakattu pimeässä loistavalla kynsilakalla. Niinku mitä!!?

  VastaaPoista
 10. Mistä tuo ihana lokerikko autoille on hommattu?

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig