keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Nopea pääsiäisistutus

Vähän meinaa pukata kevätkiireitä, mutta pääsiäistäkin olisi kiva laittaa. Niinpä portaille syntyi nopea ja helppo keväänkeltainen narsissi-istutus. Tarkemman selostuksen löydät Marian hyötytarhasta täältä

Ihanaa huhtikuuta ja lähestyvää pääsiäistä!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihastuttava istutus! En ole vielä uskaltanut kukkia ulos laittaa, yöpakkasia kun on ollut. Mutta, pääsiäiseksi olisi kiva laittaa, joten ohjeesi menee käyttöön. Ulkoportailla istutus toivottaisi vieraat tervetulleeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä on ollut vähän sama ongelma, yksittäisiä ruukkuja on ollut helppo nostaa pakkasilta suojaan, mutta kovin isoja asetelmia ei jaksa siirrellä. Onneksi sää näyttää lauhtuvan, niin pääsee laittamaan kevättä myös ulos <3

   Poista
 2. Minäkin suunnittelen narsissien istuttamista ulos -viimeistään pääsiäiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo keltaiset pikkuauringot vähän pääsiäiseen kuuluvat:) Ihanan helppohoitoisia!

   Poista
 3. Ihanat narskut,minäkin sain eilen ekat:)

  VastaaPoista
 4. Ihana istutus! Minä laitoin tänään ulos pari helmililjaa, mutta pitänee ottaa ne alkuun yöksi sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä näyttää yöpakkaset vihdoin hellittävän, tähän asti on kyllä pitänyt nostella ruukut iltaisin eteiseen. Onneksi nämä kevätkukat tottuvat nopeasti kylmään.

   Poista
 5. Ihana tuo pajunkissa pujotettuna kranssiin! Meilläkin pojat toi koulumatkalta Pajunkissoja ja tökin niitä pikaisesti Narsissien sekaan - virpomisvitsojakin pitäisi ehtiä askartelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kevätkiireet alkaneet (ihanaa!!) ! Ja tämä "huijauskranssi" on just mun makuuni: nopea toteuttaa ja uudelleenkäytettävä vuodesta toiseen. Keväällä pajunkissoja, talvella havuja:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig