sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Helppo gluteeniton vierastarjottava

Rakastan leipomista ja ennen kaikkea rakastan helppoja ja nopeita ohjeita. Välillä suorastaan kiidän oikopolkua pitkin, kuten tämän gluteenittoman herkun suhteen.

Pakasteena myytävä gluteeniton suklaakakku on yksi parhaimpia keksintöjä ever! Gluteeniton, maidoton ja herkullinen vierasvara, jota meillä löytyy pakastimesta aina.

gluteeniton-suklaakakku
Suklaakakku on mehevän tahmainen mud cake, joka on valmis tarjottavaksi sulatuksen jälkeen. Kakku tosin on vähän teollisen oloisessa valkoisessa paperivuoassa, joten poistan kakun vuoasta aina jäisenä ja laitan sulamaan suoraan tarjoilulautaselle. Sulaneen kakun päälle vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (tai vastaavaa maidotonta tuotetta) sekä sesongin marjoja. Niin helppoa ja hyvää!
gluteeniton-mud-cake
Jos tarjolla ei ole tuoreita marjoja, teen kylkeen marjamelban pakastemarjoista. Eli mansikoita / vadelmia / mustaherukoita tai vaikka kaikkia sekaisin.  Sulaneet marjat ja tomusokeria maun mukaan surautetaan sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi ja laitetaan tarjolle kauniiseen astiaan.
gluteeniton-vierasvara
Suosittelen lämpimästi, jos lähipiiriin kuuluu gluteenitonta ruokavaliota noudattavia. Tämä on monelle jo tuttu tuote, mutta koska yllättävän moni yhä pähkäilee ja panikoi gluteenittomien vieraiden tullessa, niin halusin vinkata tästä helposta vaihtoehdosta. Ja on muuten aivan ihana brunssitarjottava myös.

Leppoisaa sunnuntaita!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig