Rakastan leipomista ja ennen kaikkea rakastan helppoja ja nopeita ohjeita. Välillä suorastaan kiidän oikopolkua pitkin, kuten tämän gluteenittoman herkun suhteen.
Pakasteena myytävä gluteeniton suklaakakku on yksi parhaimpia keksintöjä ever! Gluteeniton, maidoton ja herkullinen vierasvara, jota meillä löytyy pakastimesta aina.
Suklaakakku on mehevän tahmainen mud cake, joka on valmis tarjottavaksi sulatuksen jälkeen. Kakku tosin on vähän teollisen oloisessa valkoisessa paperivuoassa, joten poistan kakun vuoasta aina jäisenä ja laitan sulamaan suoraan tarjoilulautaselle. Sulaneen kakun päälle vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (tai vastaavaa maidotonta tuotetta) sekä sesongin marjoja. Niin helppoa ja hyvää!Jos tarjolla ei ole tuoreita marjoja, teen kylkeen marjamelban pakastemarjoista. Eli mansikoita / vadelmia / mustaherukoita tai vaikka kaikkia sekaisin. Sulaneet marjat ja tomusokeria maun mukaan surautetaan sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi ja laitetaan tarjolle kauniiseen astiaan.
Suosittelen lämpimästi, jos lähipiiriin kuuluu gluteenitonta ruokavaliota noudattavia. Tämä on monelle jo tuttu tuote, mutta koska yllättävän moni yhä pähkäilee ja panikoi gluteenittomien vieraiden tullessa, niin halusin vinkata tästä helposta vaihtoehdosta. Ja on muuten aivan ihana brunssitarjottava myös.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti