sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Päärynöiden lumoissa

Meillä on juuri nyt päärynöiden sadonkorjuuaika parhaimmillaan. 'Pepi'-päärynät ovat ihanan maukkaita, mutta alkavat pilaantua harmillisen nopeasti. Siksi ne kannattaa nauttia ja säilöä mahdollisimman nopeasti.

paaryna_pepi_sadonkorjuu
Tein päärynöistä helppotekoista päärynäkompottia, joka sopii moneen. Tähän mennessä olemme kokeilleet sitä lettujen kanssa, vaniljajäätelön kaverina ja maustamattoman jogurtin lisäkkeenä (joka muuten on oma henk.koht. suosikkini). Seuraavaksi kokeiluun lähtee kompotti brie-juuston ja patongin kera. Löydät päärynäkompotin ohjeen Versoilevan sivuilta tästä linkistä.

Ihanan aurinkoisia syyskuun päiviä!


SHARE:

3 kommenttia

  1. Päärynäkompotti kuulostaa herkulliselle <3 Kiitos reseptilinkistä! Pitääpä kauppareissulla ostaa päärynöitä ja ottaa resepti käyttöön. Kauniita syyspäiviä sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Meillä tehtiin päärynöistä hilloa, oli kuulemma hyvää, isäntä siitä tykkäs.

    VastaaPoista
  3. Rakastuin kotimaisiin kaupallisiin päärynöihin niin paljon, että haaveilen omasta päärynäpuusta :) Odotan, että lähikauppaan tulee pian kotimaisia päärynöitä myyntiin ja niitä myös pääsen ostamaan.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig