maanantai 14. syyskuuta 2020

Viimeisiä viedään

Tässä alkaa pahasti näyttää siltä, että käsillä on vuoden viimeiset kultapallot. Tämä on ollut ihan ehdoton lempparileikkokukkani nyt loppukesästä. Rento, omapäinen, runsas, pirtsakka. Ihan sama, onko maljakossa ollut yksi vai monta oksaa, aina nämä nähdessäni olen tullut hyvälle tuulelle.

kultapallo
Viime päivien sade piiskasi pitkänhujoppia kultapalloa ihan urakalla. Onneksi se sai tukea ympäristöstään: kasvihuoneen rakenteista ja rungollisesta mustaherukasta. Muuten en ole kultapalloa tukenut, se on saanut elää rennosti sinne tänne kallellaan.
kultapallo-maljakossa
Ja ei tämä syksyn kullankeltainen kausi toivon mukaan vielä kokonaan ohi ole. Kultapallon vieressä oleva maa-artisokka on nimittäin nuppuja täynnä! Jos kultapallo oli kuin köyhän naisen daalia, niin maa-artisokan kukat ovat kuin miniauringonkukkia.
kultapallo-syyskuu

Kaunista syysviikon jatkoa!


SHARE:

5 kommenttia

 1. Kauniita kultapallon kukkia! Keltainen on niin tämän ajan väri. Omalla pihallamme kukkivat auringonkukat, joista osa on vielä nuppuina. Kauniita syyskuun päiviä!

  VastaaPoista
 2. Kultapallo on niin energisoiva, upea keltainen väri, piristää ja antaa valoa elämään! Tepa

  VastaaPoista
 3. Hienoja kukkia kertakaikkiaan.

  https://suninidea.blogspot.com/2020/09/makeiset-maailmalle.html

  https://suninidea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Draga Maria,
  Ador acesta floare plina de energie si bucurie! Frumos tablou de toamna!
  Avand in gradina proprie imi permit sa fac buchete foarte bogate si mai mult de atat rezista foarte rezista foarte mult.
  O toamna lunga si insorita va doresc,
  Mia

  VastaaPoista
 5. Ihania, nimensä veroisia kultapalloja.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig