torstai 17. syyskuuta 2015

Ja eikun syömään

Myös Marian hyötytarhassa on kerätty satoa. Ja kokkailtu kasviksista.
Lisää sadonkorjuujuttuja ja maailman helpoimman ruokaohjeen löydät Viherpeukalot blogista.

Toimeliasta torstaita!

6 kommenttia:

  1. Kaunista ja herkullisen näköistä! Sä saat kyllä hyötykasvi-innostuksen lisääntymään.
    Tuollaisia uunikasviksia minäkin harrastan. Ne ovat herkullinen lisäke minkä tahansa ruoan kanssa tai ihan pääruokanakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Riina:) Minä taas puolestani ihailen perennapenkkejäsi, vielä tulen oppia ottamaan!

      Meillä harrastetaan uunikasviksia erityisesti viikonloppuisin ja mökillä. Voi valmistella hyvissä ajoin ja sitten vaan törkätä uuniin. Ei tarvitse koko päivää seisoskella lieden ääressä.

      Poista
  2. Sadonkorjuu on kivaa, ainaskin silloin kun satoa on vain muutamassa lastikossa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Vähän kyllä kaiken ihanuuden ja kiitollisuuden keskellä myös stressaa, kun monta juttua on vielä korjaamatta. Olen vähän huono säilömään, yritän pitää määrät tuorekäyttöön sopivina. Siinä onnistumatta:D Ja meillä säilöntä tarkoittaa lähinnä sadon upottamista leivontaan ja ruoanlaittoon, joten vatsanseudussa huomaa syksyn tulleen!:)

      Poista
  3. Ihana syksy ja raikkaat tuulet, talvi saa hipsutellen tulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain! Vähän jo odotan ihania ruskan värejä, kun olen huomannut niitä muiden kuvissa. Meillä esim. villiviini on yhä syvän vihreä. Mutta ehkä kohta jo!

      Poista