lauantai 21. syyskuuta 2013

Kasvihuoneeseen mahtuu...

Kirppispöytä on nyt tyhjennetty, jäljelle jääneet tavarat toimitettu hyväntekeväisyyteen (kiitos kaikille vinkeistä!) ja tuottoakin jäi käteen jokapäiväisestä kirppiskierroksesta huolimatta. Yksi ostos oli tämä turkoosi puusaavi. En nyt ihan tarkalleen osaa sanoa mihin tarkoitukseen tämä tuli hankittua (oho!), mutta eihän tuollaista väriä voinut vastustaa!
Ehkä saavi päätyy lehtitelineeksi keittiön puusohvan viereen. Voisin myös säilyttää tässä lankoja tai viedä saavin ohjelmointipäällikön huoneeseen lelukoriksi. Jouluna tuota voisi käyttää vaikka kuusenjalkana tai lahjakorina.
Tällä hetkellä saavi on kasvihuoneessa odottelemassa. Se on nimittäin sellainen turvavyöhyke. Mies ei voi kommentoida mitään, kun perustelen ostoja kasvihuonehankinnoilla. En minäkään puutu miehen mailahankintoihin.
Jossakin vaiheessa hivutan saavin sisälle, mutta olkoot tuolla vielä hetken.
Hyvin sinne mahtuu!


SHARE:

21 kommenttia

 1. ihana saavi ja ihana väri..heti tuli mieleen et langoillehan tuo sopii säilytys saaviksi ja kiva idea laittaa vaikka joulukuusi siihen, siis hyvä hankinta monta käyttötarkoitusta :)

  VastaaPoista
 2. Ei ihme, ettet voinut tuota vastustaa, ihana saavi! Ja aika hyvä idea tuollai vähitellen hivuttaa saavi sisälle. ;) Kauniita kuvia jälleen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintakin oli niin kohdallaan, että olisi ollut suoranainen rikos jättää tuo ostamatta!

   Poista
 3. Meillä tuollainen vähän pienempi on takan vieressä puulaatikkona...:)

  VastaaPoista
 4. Tosi herkku tuo saavi. Ja vielä turkoosina. En olisi voinut minäkään vastustaa :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi täältä saa aina vertaistukea, ettei ole tällaisten suurten päätösten ja hankintojen kanssa ihan yksin:D

   Poista
 5. Tuo on mielettömän kaunis. Onnittelut moisesta löydöstä, jonka kuka tahansa ottaisi ja joku hölmö, joka ei ymmärtänyt sen päälle, oli valmis luopumaan! :)

  VastaaPoista
 6. Hieno saavi. Minulla on puusaavi, jossa kasvatan suurta pelargoniaa. Aivan loistava siihen tarkoitukseen ja vaihtoehtojahan on aina kyseiselle kapistukselle vaikka miten paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo enkelipelargonia(?) ainakin muodostaisi aika herkullisen väriyhdistelmän saavin kanssa...

   Poista
 7. Aivan mahtava, ei tuosta voi kukaan syyttää! ;) Ihana väri ja muutenkin. Ja johan sulla oli sille vaikka mitä käyttöä!

  VastaaPoista
 8. Ihana saavi ja väri!
  E-R

  VastaaPoista
 9. Onpa ihana saavi. Itse ihastelin joskus vastaavaa, tosin ihan vaan tylsästi ruskeata, kirpputorilla ja mietin sitä keskeneräisten neuleiden säilytyspaikaksi, mutta kurkistus saavin sisälle pakotti jättämään koko saavin ostamatta.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig