Kasvihuoneessa on alkanut onnenpäivät, kun näiden (puutarhurin tiputtamien) vihreiden palleroiden lisäksi saadaan jo kypsääkin satoa.
Auringon lämmittämiä, aromikkaita, ihanan mehukkaita ja kauniin värisiä tomaatteja.
Kaikki uurastus (ja muutama ärräpää) unohtuvat, kun makunystyröitä hellitään omalla sadolla.
Lisää kasvihuonekuulumisia Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa. Pääset sinne tästä.
Makoisaa viikonloppua!
Ihanan näköisiä tomaatteja. Meilläkin on saatu maistella kesän ensimmäisiä ja ovat kyllä makoisia. Miten saat pidettyä tuholaiset pois ? Meillä on ollut etanoita ja jotain ötököitä jotka syövät reikiä lehtiin. On kelvannut kukat ja kasvit.
VastaaPoistaTätä hetkeä ollaan tosiaan odotettu, kasvihuoneesta saadaan maistaa sitä omaa satoa. Ensi vuonna ehkäpä rohkenen kokeilla jotain erikoisempia tomaattilajeja, tuo viininpunainen tomsku näyttää aika helmeltä.
VastaaPoistaItse kasvatetut tomaatit ovat aina vaan hyviä. Ja mikä tunne syödä niitä suoraan kasvihuoneesta. Meidän uudeksi suosikiksi nousi kirsikkatomaatti "Sweet Million" F1, aivan mielettömän makea tomaatti.
VastaaPoistaTäälläkin poimitaan päivittäin oman kasvihuoneen tomaatteja. Hyviä ovat!
VastaaPoistaHienoa satoa olet saanut. Itse kasvatetut tomaatit ovat niin hyviä!
VastaaPoistaIhania tomaattikuvia! Kiva nähdä kuvia sinun puutarhasta myöskin
VastaaPoistapuutarha "guru" Claus Dalbyn blogissa! Onnea! :)