keskiviikko 10. elokuuta 2016

Uutta kohti!

Koululaisten arki alkaa täällä huomenna torstaina. Leppoisat aamut ja aikatauluttomat päivät vaihtuvat lukujärjestyksen lukemiseen, iltaharrastuksiin, läksyihin, lasten kuskailuihin. 


Kesä sujahti tänä vuonna jotenkin varkain. Taidan vieläkin odottaa sen alkamista. En tiedä johtuuko tämä viileästä kelistä, sateista vai mistä. Kesä kääntyy kohti syksyä ja olen itse tipahtanut jonnekin matkan varrelle, aurinkovoiteet valmiina ja simmarit olkikassissa odottamassa.


Mutta nyt siirrytään takaisin arkirutiineihin. Maanantai tuntuu taas maanantailta ja viikonloppu viikonlopulta. 


Minä nautiskelen tästä ihanasta auringonkukasta, jonka sain tyttäreltä äitienpäivälahjaksi. Koulussa keväällä istutettu ilopilleri kukkii juuri sopivasti koulujen alkamisen kynnyksellä.


Ei muuta kuin tukka hulmuten kohti uusia haasteita ja arkea sarvista kiinni!

SHARE:

7 kommenttia

 1. Meillä myös jänskät ajat, kun neiti aloittaa huomenna koulutaipaleensa. Saas nähdä nukkuuko tuleva koululainen tai hermoileva äiti yhtään ensi yönä...

  Antoisaa koulun alkua ja kaunista syksyn odotusta!
  Mirkka

  P.s. Ihana tuo kukka!!!

  VastaaPoista
 2. OIh, miten ihana auringonkukka <3 Arki se täälläkin alkaa torstaina...

  VastaaPoista
 3. Paluu arkeen alkaa meilläkin. Ihan hyvin olisi voinut jatkaa lomailua kuukauden jos toisenkin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis auringonkukka! Täällä myös alkaa huomenna koulut ja arki palaa. Oikeastaan olen jo odottanutkin rytmiä elämäämme!

  VastaaPoista
 5. Aika hassua, sillä täällä ollaan taas sillä mielellä että oli mitä aurinkoisin ja lämpöisin kesä! Heinäkuu ennätys sateinen -en edes huomannut! Tai huomasin, mutten ajatellut sitä kyllä niin. Ja juhannuksenakin oli lämmintä. :) Pihahommissa hiki virtasi, näin monta kaunista auringonlaskua, uin monen vuoden jälkeen taas järvessä ja juoksin eräänäkin vapaapäivänä kaupungilla kuurosateiden ja auringon vuorotellessa, ilman sateenvarjoa. Koska kesä :) Mukavaa arjen alkua sinne! :)

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä, että kesä meni jotenkn vilahtamalla ohi. Säiden puolesta en kyllä pitänyt kesää mitenkään huonona, mutta ihan liian äkkiä se meni.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig