perjantai 9. syyskuuta 2016

Habitare 2016

Habitare oli tänä vuonna todella iloinen yllätys. Harmikseni aikaa kiertelyyn oli rajallisesti ja nyt jälkikäteen huomaan, että mielenkiintoisia osastoja jäi huomaamatta. 


Päällimmäiseksi messuista jäivät mieleen vahvat värit. Uskaliaisuus. Viherkasvit. Mielenkiintoiset materiaalit. Pitkästä aikaa tulin messuilta kotiin fiiliksellä, että nyt muuten pitäisi laittaa koko talo uusiksi! (Mitä emme tietenkään tee, koska saatamme pyöritellä yhden huoneen tapetointia hyvinkin pari vuotta.) Mutta kekseliäät messuideat veivät mukanaan ja todella moni asia iski omaan makuhermoon. Oli pehmeää ja turvallista, hassuttelua ja yllätyksellisyyttä. Kaunista ja karua. Puuta, luonnonläheisyyttä, struktuuria.


Oli metsänvihreää, konjakinruskeaa, mustikansinistä, ruosteenpunaista. Juurevuutta, rehevyyttä, minimalismia. Puuta, pellavaa. Draamaa, kotoisuutta. 


Sisäinen romuroosani tietenkin huokaili Antiikkimessujen tarjonnan perään. Jos mukana olisi ollut paksumpi lompakko ja oma auto, matkaan olisi tarttunut ainakin tuoli, sohva, tikkaat, maljakoita...
Vaikka messuilla oli tarjontaa laidasta laitaan, jäi yleisilmeeksi silti hallittu kokonaisuus. Siellä se punainen lanka kiemurteli. Hyvät messut, vielä ehtii viikonloppuna katsastamaan!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kovin on värikästä!Saa nähdä miten tämä innostaa omaa kotia laittamaan väreillä.Tabletit jo vaihtui terran sävyyn.

  VastaaPoista
 2. Kovin on värikästä!Saa nähdä miten tämä innostaa omaa kotia laittamaan väreillä.Tabletit jo vaihtui terran sävyyn.

  VastaaPoista
 3. Runsautta löytyy kuvista. Naruilla roikkuvat hyllyt näyttävät kivoilta.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on värikästä ja kaunista, vaikka itse en millonkaa voisi ajatella maalaavani yhtään seinää minkään sävyisellä vihreällä. Maisemataulu ikkunasta ulos on itsessään niin vihervoittoinen :)
  Upeat kuvat !

  VastaaPoista
 5. Kyllä on värikästä ja kaunista, vaikka itse en millonkaa voisi ajatella maalaavani yhtään seinää minkään sävyisellä vihreällä. Maisemataulu ikkunasta ulos on itsessään niin vihervoittoinen :)
  Upeat kuvat !

  VastaaPoista
 6. Messut olivat myös minun mielestäni hyvät. Juurikin värejä, viherkasveja ja puuta. Tykkään!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig