perjantai 16. syyskuuta 2016

Juhlahumua

Synttärijuhlat tulossa? Tekisi mieli kutsua vieraita, mutta ei jaksaisi ryhtyä suureellisiin juhlavalmisteluihin?
Käy kurkkaamassa vinkkejä rentoon juhlintaan, jossa sankari pääsee nauttimaan muustakin kuin köökin puolella huhkimisesta. Löydät postauksen Kauppakeskus Veturin blogista täältä.

Iloa perjantaihin!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Hei, kiitos postauksesta! Tämä osui ja upposi tänään niin täydellisesti minuun. Huomenna on juhlat tulossa, kutsut on toki lähetettty ja siivottukin on. Ja, muutenkin kaikki on kunnossa näin ulkoisesti. Mutta, tarjottava! En ole siihen juurikaan jaksanut keskittyä, joten tuolta Veturin -blogista sain hyvän idean ja sen toteutankin huomenna. Kiitos!
  Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, tosi kiva kuulla että postauksesta oli apua ja ajoitus hyvä! :) Teillä oli varmasti ihana juhlaviikonloppu, poikkeankin tästä heti katsomaan oletko jo ehtinyt tehdä postauksen. Hyvää uutta viikkoa ja juhlahumusta toipumista!

   Poista
 2. Oi, miten herkullisen näköisiä kattauksia ja juuri oikean juhlatunnelman tuntua! Noissa juhlissa varmasti viihtyisi, eikä turhaa jäkitystä olisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on nykyään oppinut ottamaan juhlajärjestelyt rennommin. Ja kun laittaa vieraat töihin, pääsee vieläkin helpommalla :D Jää itsellekin aikaa nauttia juhlasta ja juhlavieraiden seurasta enemmän.

   Poista
 3. Ihania kattauksia :) Joskus on kiva kun pääsee vähän helpommalla! Kiitos postauksestasi :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti viestistäsi! Aikaisemmin tuli järjestettyä juhlia paljon useammin, mutta sitten jossakin vaiheessa arki ja "ruuhkavuodet" alkoi viedä mukanaan. Kun ei aina aseta rimaa niin korkealle, niin pääsee nauttimaan juhlafiiliksestä useammin :)

   Poista

Blog Design Created by pipdig