sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Summaus

Olen enemmän hyötypuutarhaihmisiä kuin kesäkukkakeiju. Toki rakastan kukkien kauneutta, väriä ja tuoksua. Mutta jostakin syystä koen hyötypuutarhan helpommaksi. Jotenkin anteeksiantavammaksi. Se on sellaista ronskia puuhaa, talikko heiluu ja multa lentää.
Mutta totta kai täytän puutarhaa joka vuosi myös kukilla. Tänä vuonna kokeilin ensimmäistä kertaa esikasvatettavia kesäkukkia. Nyt on aika summata kesän kokemukset, postaus löytyy kokonaisuudessaan Marian hyötytarhasta, Viherpeukalot blogista täältä.
Vieläkö teillä kesäkukat kukkivat vai onko ne jo vaihdettu syysistutuksiin?

SHARE:

6 kommenttia

 1. Kaunista :)
  Tänään juuri, kun taivaan täydeltä tuli vettä, ajattelin, että kohta on aika napsaista pois kesäkukat ja antaa tilaa syysistutuksille. Maltoin vielä mieleni, kun "konmaritin" täällä sisällä.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vielä päässyt ihan konmarituksen piiriin, oikein odotan marraskuuta ja komeroiden komppausta! :D

   Poista
 2. En jaksa olla ihastelematta tuota sinun puutarhaasi <3
  Täällä vielä pelargoniat kukkivat ja runkoruusut tekevät uutta, syyskukille ei ole suotu vielä ajatustakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! Meilläkin kesäkukat jotenkin oikein innostuivat syyskesän myötä. Tosin kesähuonetta olen jo pikkuisen pukenut syysasuun, eli pienin askelin...

   Poista
 3. Täällä on toinen kukkia rakastava hyötytarhuri. Pitääkin kokeilla noita pikkutaimia ensi vuonna, näyttävät niin mahtavilta. Siirsin kaikki kukkaruukut ajoissa suojaan vesisateilta ja nyt niiden loisto vaan jatkuu. En siis ole ostanut yhtään syyskukkia kuolleiden tilalle ja taitavat jäädä hankkimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muistan miten yhtenä vuonna siirsin kesäkukat kasvariin. ja siellä ne kukoistivat kun maahan tuli ensilumi! Katsotaan miten tänä vuonna käy:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig