maanantai 19. syyskuuta 2016

Sumuisten aamujen puutarhuri

Syyskuu on tarjonnut upeita iltoja ja kauniita aamuja. Jopa sumussa on oma viehätyksensä tähän aikaan vuodesta, kun maisema on vielä täynnä väriä. 
Nämä kuvat on napsittu aikaisin aamulla, kun puutarhaa tuntui ympäröivän sankka sumuverho. Sumuringin keskellä kaikki oli kuitenkin kirkasta ja värit voimakkaita. Ihania kontrasteja!
Hyvää uutta viikkoa!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Kaunista <3 Sumuisissa aamuissa on jotain niin taianomaista.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, sitä samaa sinulle! Tykkään myös jollakin tavalla siitä utuisesta ja sumuisesta marraskuun fiiliksestä, mutta on tämä sumu silti tässä vaiheessa vuotta paljon kauniimpaa:)

   Poista
 2. Sumu on joskus hyvinkin kaunista. Sinula vialä kanssa kauniit kukat!
  Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli! Olen mahdottoman iloinen, että olen vihdoin saanut lisättyä puutarhan syyskukkijoiden määrää. Vielä siis riittää väriä ja iloa!

   Poista
 3. Ihanan näköistä! Nuo isot maksaruohot ois munkin mieleen, mutta meidän piha pohja on niille liiankin sopiva. Ne siementävät aivan joka paikkaan kivituhkakäytäville. Mä olen kiskonut ne kaikki nyt pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat ihan mun lemppareita, soisi leviävän täällä! Tosin olen huomannut, että tuoksukurjenpolvi pitää sen todella hyvin aisoissa. Juuri meinasin, että pitää harvennella kurjenpolvia rankalla kädellä, että jää maksaruohoille tilaa. Tehdäänkö vaihtarit? :D

   Poista
 4. Kyllä nyt on saanut nauttia sumuisista aamuista. Hienosti kyllä värit loistaa sumun keskeltä! Raikkaita kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit syysistutukset puutarhassasi.

  VastaaPoista
 6. Aamut ovat kyllä olleet nyt kauniita!
  Samoin on tuo teidän polunvierusta:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig