torstai 8. syyskuuta 2016

Onnesta soikeana!

Tiedättekös, olen ihan onnesta soikeana tämän syyskesän kukinnan suhteen! En ole enää suonut ajatustakaan muihin loppusesongin ränsistyviin penkkeihin tai viljelylaatikoihin. Tuijottelen vain etupihan punertavaa hehkua ja yritän tallettaa kaikki sävyt, tuoksut ja tunnelmat tulevaa pimeää jaksoa varten.
Aurinko on hellinyt lähes päivittäin ja saa syksyiset sävyt loistamaan entistä vahvempina. Maljakkoon riittää vielä kukkia, perhoset pörräävät, päivät ovat lämpimiä. Kaunis syyskuu paikkailee oikein urakalla kylmää ja kosteaa kesää. 
Lisää hurmioituneita fiiliksiä ja loppukesän kauniita kukkijoita Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa. Pääset sinne tästä.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kyllä syyskuu on sitten ihana ja sinulla on niin värikkäät kukkaset noissa kuvissa,että henkeä salpaisee.On ilo katsella kuviasi ja lukea blogiasi.

  VastaaPoista
 2. Upeita kukkijoita siellä näkyykin olevan, nauti ihmeessä täysillä :D

  VastaaPoista
 3. Taas on kuvaussilmä kohdallaan, ihania kuvia. Käyn täällä sun blogissas aina huokailemassa, kuinka voi olla kaunista. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista syyskuun hehkua pihallasi.

  VastaaPoista
 5. Todella kaunista! <3 Värit ovat jotenkin täydellisessä sopusoinnussa toistensa kanssa. Sulla on mahtava värisilmä, niin sisustuksessa kuin puutarhassa.

  VastaaPoista
 6. Ihana kukinta jatkuu puutarhassasi. Niin upeat värit!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kukkia onkin. Aurinkoista syyskuun jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Kaunista kukintaa punaisten pihlajanmarjojen kehystämänä.

  VastaaPoista
 9. Ihania näkymiä, kelpaa noita katsella tälläkin puolen ruutua. Aurinko ja lämpö tekee näistä syyskuun päivistä kerrassaan nautittavia.

  VastaaPoista
 10. Hei:)
  Du har en nydelig hage,blir så inspirert av bildene dine!
  Klem fra Caroline fra Norge:)

  VastaaPoista
 11. Kyllä näyttääkin upealta. Syksyn värit ovat niin kauniita.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig