lauantai 19. elokuuta 2017

Kukkaterapiaa

Takana on hurjan kiireinen viikko, josta ei olisi selvitty ilman anopin apua. Me vanhemmat olemme huidelleet tahoillamme pitkin maita ja mantuja, lapsia tuskin näkemättä. Perjantaina vein jälkikasvun hyvitykseksi humputtelemaan, mutta hauskanpidon katkaisi Turusta tihkuvat ikävät uutiset. Hetken jopa epäilytti, miten turvallista on jäädä yleisömassan joukkoon Taiteiden Yöhön, vaikka olimme toisella puolella Suomea.

Onneksi puutarhassa kiertely iltasella rauhoitti pulssia ja ajatuksia. Kaiken kauneuden keskellä on vaikeaa ajatella vain ikäviä asioita.  
Kylmästä kesästä, rankkasateista ja Kiira-myrskystä huolimatta puutarha on täynnä sitkeitä selviytyjiä ja loppukesän väriloistoa. Niistä lisää Minttua ja mustikoita -blogissa täällä.

Rauhaisaa viikonlopun jatkoa!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Turun tapahtumat järkyttävät ja laittavat miettimään, mihin voi mennä ja mihin ei. Terroristien tarkoitus on saada normaali yhteiskunta ja elämä järkkymään, joten paras tapa vastustaa tekojen vaikutusta on kieltäytyä alistumasta pelkoon. Onneksi on myös puutarha, joka tarjoaa rauhaa kaoottiseen maailmaan.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kuva! Olen samaa mieltä - kannattaa tosiaan keskittää huomionsa kauniisiin ja rauhallisiin asioihin, kuten vaikkapa puutarhaan, niin jaksaa pitää itsensä kasassa.

    viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig