keskiviikko 2. elokuuta 2017

Oi elokuu mikä aloitus!

Voi elokuu minkäs teit! Koko kesän olen odottanut näitä lämpimiä aamuja, auringon kultaamia hetkiä, todellista kesän tuntua Ja nyt vihdoin ja viimein pääsin sellaisen kokemaan.
Vietin viikonlopun hellepäivät flunssan kaatamana sisätiloissa. Aurinko sattui silmiin ja lämpö teki olon epämukavaksi. Eilen uskaltauduin aamukahville lasitetulle terassille ja siinä istuessa sen huomasin. Ulkona näytti ihan kesältä, sellaiselta heinäkuun helleaamulta. Kun aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta jo aamuseitsemältä ja tietää päivästä tulevan kuuman. Kun kaikki on vähän liian kirkasta kameraan, mutta hetki on silti ikuistettava. 
Luumupuun tyvellä kasvava vaaleanpunertava rohtosuopayrtti oli puhjennut kukkaan viikonlopun aikana. Kuten myös timanttituijien kupeessa kasvava pallohortensia. Niin valkeana että ihan häikäisee.
Mitä siitä, että kesän rankkasateet ovat saneet ravan roiskumaan, ja kukkaruukut ja purnukat ovat kurapisaroiden peitossa. Nyt ei kiinnitetä huomiota epäolennaisuuksiin, vaan annetaan flunssalle piut paut ja nautitaan kesäfiiliksestä. 

 Ihanaa elokuun alkua, vielä ehtii nauttia kesästä!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Elokuu on ehdottomasti oma suosikkini kaikista kesän kuukausista. Olen niin tänäkin vuonna tätä odottanut! Pikaista paranemista ja kaunista elokuuta <3

  VastaaPoista
 2. Paranemisia! Ihanat kuvat kyllä. Näyttää tosi tunnelmalliselta. <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Nyt kannattaa nauttia, kesää on vielä jäljellä. Ihanat sinitaivaskuvat.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig