torstai 10. elokuuta 2017

Villi ja vapaa unikkopenkki

Kesähuoneen päädyssä oleva kukkapenkki on vihdoin alkanut täyttyä unikoista. Tätä on jo ehditty odottaa ja ihmetellä, on kyllä ollut kerrassaan omituinen kesä.
Lisää villistä ja vapaasta kukkapenkistä Minttua ja mustikoita -blogissa. Samalla kyselen siellä vinkkejä suorakylvettäville kesäkukille. Jotakin helppoa, kaunista ja nopeaa, onko kuningasideoita?

Kaunista loppuviikkoa!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Unikko on helppoa, samoin ruiskaunokki jota saa eri värisävyissä, se onnistuu aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ruiskaunokki myös siementää mukavasti, viime vuoden jäljiltä näyttää olevan kolmea eri väriä:)

   Poista
 2. Unikko tosiaan on varma ja helppo, mutta kesäkukista kasvimaan kaunistukseksi kaipaan aina krassia, kehäkukkaa, maurinmalvaa, auringonkukkaa, malvikkia, kosmoskukkaa ja tummaksi piristykseksi tietenkin amaranthusta (joka tietenkin kannattaa esikasvattaa kuitenkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muut ovatkin tuttuja kukkapenkistä / kasvimaalta, mutta tuota amaranthusta en ole kokeillut. Olen vain niin kovin laiska esikasvattamaan kesäkukkia..:D

   Poista
 3. Kesä on ollut kyllä erikoinen, luvataan sadetta ja ei tulekkaan, ja tas toisinpäin. Meillä on autotalliprojekti, uusi katto. On ollut hankala tehdä kun välillä satelee. Onneksi on katto päällä, ettei sade mene villojen sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuluva kesä on varmasti ollut haasteellinen kaikkeen rakentamiseen! Ikinä ei aamulla tiedä, mitä kaikkea päivä pitää sisällään. Auringosta kaatosateeseen ja tuulesta rakeisiin, ihan kaikkea tarjolla koko ajan. Tsemppiä kattoprojektiin!

   Poista

Blog Design Created by pipdig