perjantai 20. heinäkuuta 2018

Paina puuta, eikun siis rottinkia!

Yhteistyö: Hillerstorp

Minulla on terassilla rottinkituoleja, jotka olen saanut aikaisemmin yhteistyöhön liittyen. Tuoleista kysytään toistuvasti sekä blogissa että Instan puolella. Kyseessä on Hillerstorpin Råå-tuolit, jotka sopivat yhtä lailla sisälle kuin ulos ja ovat mahdottomat mukavat istua.
Ohjeistuksessa rottinkituoleja suositellaan pidettäväksi katoksen alla. Luonnonrottinki on aito luonnonmateriaali ja haalistuu suorassa auringonvalossa. Itse tykkään, että tuolit saavatkin näyttää "elämää nähneiltä". Ja ihan näin meidän kesken, olen kyllä pitänyt näitä kesät terassilla, avotaivaan alla. Myös viime kesänä, kun vettä tuli saavista kaatamalla. Hienosti kestivät! 
Viimeistään talven tullen tuolit ovat muuttaneet joko sisälle, lasitetun terassin suojiin tai kesähuoneeseen. Miehen mukaan meillä käy tuolivalssi koko ajan ja ikinä ei tiedä, mistä rottinkituolin takamuksensa alle löytää. En ymmärrä mistä puhuu.
Kesän jälkeen olen putsannut tuolit harjaamalla ne pehmeällä harjalla ja pyyhkimällä kostealla liinalla. Tuolit ovat jämäkkää tekoa ja koska selkänoja on korkea, istuinmukavuus on todella hyvä myös aikuiselle miehelle. Näin ei kuulemma ole kaikissa kirppikseltä raahamissani tuoleissa. En taaskaan ymmärrä mistä puhuu.

Terassikelit näyttävät jatkuvan, tosin mahdollisilla sadekuuroilla höystettynä. Aivan mahtavaa!

*Blogiyhteistyö: 
Råå-tuolit Hillerstorp
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kauniit tuolit. Itse olen etsinyt rottinkituolia meille, ei ole vielä kirppikseltä löytynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa jatkaa etsintää! Minä löysin kirppikseltä rottinkituolin sekä itselleni että kaverille. Näissä (kuten muissakin tuoleissa) on mielestäni hauska yhdistellä uutta ja vanhaa:)

   Poista
 2. Rottinkituolit ovat mukavat käytössä, ovat kevyitä.
  Minullakin on rottinki kalusto, mutta ne ovat sisällä, koska mulla ei ole niin suurta teranssia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rottinki on kyllä mainio materiaali mm. juuri tuon keveyden takia. Ja sopivat niin kauniisti sisällekin ja ovat aivan täydellinen pari viherkasveille!

   Poista

Blog Design Created by pipdig