sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Juhlaputki

Tänään alkaa juhlaputki, joka jatkuukin sitten useamman vuoden!
Meitä on neljän naisen ystäväporukka, kaikki saman kaupungin tyttöjä, nyttemmin maailmalle levinneitä. Yhteensä meillä on 10 lasta, aika lailla lapsi per vuosi syntyneitä. Tänään aloitamme rippijuhlaputken, joka päättyy myöhemmin porukan nuorimpaan, meidän nyt 5-v ohjelmointipäällikköön.
Juhlat ja kesä kuuluvat yhteen. Olivat ne sitten häitä, merkkipäiviä tai ex-tempore puutarhajuhlia. Kaikki yhtä ihania. Kesällä juhliminen on monella tapaa rennompaa, sekä juhlijan että juhlan järjestäjän näkökulmasta. Onneksi juhlia ja juhlittavaa riittää tänäkin kesänä.
Viime kesä meni melkoisessa juhlahumussa Juhlapuutarha-kirjaamme kuvaten. Kesän aikana tuli tehtyä aika monta kattausta, kakkua ja kukkakimppua. Nämä kuvat ovat muistoja viime heinäkuulta ja todiste, että silloinkin oli kauniita kesäpäiviä, vehreyttä ja kukkaloistoa. Ei pelkkää sadetta ja kylmää.


Juhlarikasta kesän jatkoa!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Juhlapuutarhakirjasi on aivan ihana!
  Tänä kesänä on kyllä säät suosineet juhlijoita 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne, ihana kuulla! <3 Ja tämä kesä on ollut kyllä aivan uskomaton, kaikella tapaa!

   Poista
 2. Juhlarikasta on ollut, tänä vuonna on oltu häissä, kaksissa ristiäisissä ja kolmissa rippijuhlissa. Yhdet vietettiin oman lapsen juhlina. Mutta juhlat on kivoja, ensi vuodelle ei ole tiedossa yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä on tosiaankin ollut todellinen juhlaputki! Meillä on häät vielä edessäpäin, ihana päästä sellaisiinkin monen vuoden tauon jälkeen. Välillä on tosiaan ihan "tyhjiä" kesiä ja sitten taas juhlitaan oikein urakalla.

   Poista
 3. Ihana puutarha, just sellainen kattaus ja koristelut, joista haaveilen. Joku päivä toivottavasti olisi ikioma pieni piha ja pihassa muutama vanha omenapuu, jonka alle voisin kantaa pöydän, eripari tuoleja ja kattaisin sinne pienet kuin vähän isommatkin arki/juhlakattaukset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! Ja voi miten kivoja suunnitelmia siellä, toivottavasti haaveet toteutuvat pian <3

   Poista

Blog Design Created by pipdig