tiistai 24. heinäkuuta 2018

Rauhoittumista

Kaiken kesäkiireen, kukkaloiston, värikylläisyyden ja satoaan kypsyttelevän keittiöpuutarhan keskellä on välillä hyvä rauhoittaa silmiä ja mieltä puutarhan pienissä yksityiskohdissa.
Kukkapenkistä kurkotteleva unikon siemenkota, magnolianvaahteran välistä siivilöityvä auringonsäde tai kasvihuoneen pöydälle vahingossa syntynyt asetelma saa katseen pysähtymään ja täyttää mielen rauhalla.
Sitä jaksaa aina vaan hämmästyä puutarhan meditatiivista vaikutusta. Tovi aikaa itselle, pari syvää hengitystä ja sitä jo antautuu tunnelman vietäväksi. Välillä on hyvä vain olla. Vaipua hetkeksi tavoittamattomiin. 

Rentouttavia tuokioita puutarhassa!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Tänä ihmeellisenä hellekesänä on ollut paljon enemmän aikaa nauttia kaikista pienistä hetkistä puutarhassa kun ei ole kuumuudessa pystynyt puutarhahommia tekemään. Ihanaa nauttia vain tästä hetkestä😊 Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Oma puutarha ja kasvihuone sekä piha ovat kyllä hyvinkin meditaviisia paikkoja. Joka päivä sitä ihmettelee kasvun ihmettä. Meillä tahtoo kurkku vallata koko kasvihuoneen.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig