torstai 22. lokakuuta 2020

Kuuran kaunistamat

Syyslomalle lähdettiin pikkupakkasen saattelemana. Perennapenkit ovat kukkineet niin pitkään ja värikkäät lehdet ilahduttaneet, etten ole malttanut vielä tehdä totaalista puutarhan syyssiivousta. Sen vuoro on viikonloppuna.

pakkasaamu-syksy-puutarha

syksy-kesähuone
Ensimmäisissä pakkasaamuissa on aina oma uniikki tunnelmansa. Pakkanen tuntuu plusasteiden jälkeen todella kylmältä, mutta samaan aikaan luonto on vielä syysvärien kyllästyttämä. Olo on innostunut ja haikea samaan hengenvetoon.

koristeomena-kadetti-kuura

kaunopuhahattu-huurre
Lasten mielestä huurteinen maa on jo selvästi ensimmäinen askel kohti joulua. Ja sehän tarkoittaa lahjatoiveita, piparien leivontaa, glögiä takkatulen ääressä. Nooh, tämä äiti ei kyllä laita hanttiin, vaikka ensin pitäisi vielä juhlia Halloween ja pikkumiehen synttärit alta pois.
keittiöpuutarha-syksy
Itse en ole ollenkaan talvi-ihminen, mutta onhan tällainen tomusokerimaisema huomattavasti vesikelejä kauniimpi. Kuuran kaunistamassa aamussa on jotakin todella rauhoittavaa.
puutarha-pakkasaamu

Hyvää loppuviikkoa ja pidetään peukkuja kauniille aamuille!


SHARE:

3 kommenttia

 1. Kuura tekee kuvista niin kauniit 😊❄
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin kaunis kuurainen tunnelma siellä pihamaalla. Tulee jotenkin haikea olo kun näkee omat kukat ja kasviaarteet pakkasen karussa käsittelyssä. Kauniita kuvia olet ottanut ja se hyinen tunnelma välittyy kuvista juuri oikealla tavalla. Lämpimämpää viikonloppua toivottelee Kaisa

  VastaaPoista
 3. Kyllä näissä huurrekuvissa mieli lepää!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig