sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Tässäkö se oli?

Takapihan villiviiniseinämä puhkesi täyteen väriloistoonsa parissa päivässä. Onneksi ehdin napata muutaman kuvan ennen tänään alkanutta sadekautta. Kun katselee tulevan viikon sääennustetta, hartiat hieman lysähtävät väkisinkin ja mielessä pyörii, että tässäkö tämä nyt oli? Kuvankaunis syksy, upea ruska ja lämpimät päivät.

ruukutuspoyta-syksy-ruska

Meillä vietettiin pitkästä aikaa kotiviikonloppua ilman mitään sovittua ohjelmaa. Perjantaina auringonkukkapellolta löytyi vielä upea kimppu keltaisia kaunottaria, lauantaina harrastimme kotiseutumatkailua oikein urakalla ja sunnuntain sadepäivän iloksi osallistuttiin tietenkin kansalliseen korvapuustipäivään.

punasaviruukkuja-syksy

Nyt valoa ammennetaan näistä viikonlopun kuvista, joissa säleikkövilliviini suorastaan hehkuun aamuauringossa. Sen sijaan kasvihuoneen oikealla puolella oleva kirsikka on yhä syvän vihreä. Myös kuvasta pilkistävä banaani näyttää tekevän uusia jälkeläisiä.

kasvihuone-villiviini-ruska

Joten ei heitetä vielä kirvestä kaivoon, vaan laitetaan peukut pystyyn tavanomaista aurinkoisemman lokakuun puolesta. Alku ainakin oli lupaava!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Villiviini on kyllä se oikea syysköynnös kauniin värinsä ansiosta. Miten se voi hetkessä muuttua sanoinkuvaamattoman kauniiksi. Omalla kuistillani en voinut vastustaa ajatusta köynnöksen valaisemisesta. Kierittelin viinin "takapuolelle" valoköynnöksen ja ihan on pakko joka ilta käydä ihastelemassa sen loistavaa kauneutta. Tunnelmallista syksyn jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Villiviini on kaunis. Keittiön ikkunasta näkyy naapurin villiviini, joka on nyt punaisen sävyssä. Auringon osuessa siihen, se loistaa upeasti.

  VastaaPoista
 3. Upea kasvihuone teillä!

  https://suninidea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Villiviinin syysväritys on kyllä upea!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig