keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Syksyn sävyjä makuuhuoneessa

Makuuhuone sai viikonloppuna pienen syyspäivityksen. Pidin kyllä kovasti makkarin vaaleasta ja ilmavasta tunnelmasta, mutta nyt syksyn myötä aloin kaivata mausteisempia sävyjä. 

syksyn-savyja-makuuhuoneessa
Lakanat ja päiväpeitto vaihtuivat vaaleista syksyn lämpimiin väreihin. Pieni aloe sujahti tummanvihreään Kastehelmi-purkkiin ja lattialle sai jo levittää taljan viileiden aamujen ajamana. Aika uskomatonta, miten muutama tekstiili ja pari pientä yksityiskohtaa loivat tilaan heti ihan erilaisen tunnelman. Makkarista tuli jotenkin pesämäisempi, teki heti mieli sujahtaa takaisin sänkyyn!
makuuhuone-sisustus-syksy
Taulut eivät ole vieläkään päässeet seinille asti. Sängyn päätyseinällä oli ennen pintaremonttia 3-osainen teos, mutta sen väritys on nyt hieman liian viileä. Juuri sen verran, että sävyt tappelevat nykyisten seinien kanssa. Nostin kuitenkin yöpöydälle pari pikkutaulua, ne sopivat ajankohtaan ja sävymaailmaan oikein kivasti. Aikaisemmin nämä olivat osa 5 kuvan kollaasia (postaus kollaasista Amerikankodin seinällä löytyy tästä linkistä).
makuuhuone-aamuaurinko
Makkariin paistaa aamuaurinko ja vielä toistaiseksi näkymä ikkunoista on ollut ihanan rehevä. Luulenpa, että viherkasvit alkavat lisääntyä makkarissa sitä mukaa kuin maisema ulkona muuttuu paljaammaksi. Ja sitten pitää tietenkin lisätä kynttilöitä ja vilttejä ja vino pino kirjoja ja teekuppeja ja ja ja ja... Vaihtaako makuuhuone teillä sävyä vuodenaikojen mukaan vai pitäydyttekö kerran hyväksi havaitussa?

Mukavaa viikon jatkoa!


SHARE:

2 kommenttia

Blog Design Created by pipdig