sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Syksyn sadonkorjuuta: mangoldiwokki

Kylvin mangoldinsiemeniä heinäkuun lopulla ja nyt satoa on saatu korjata pitkin syksyä. Ja saadaan yhä, sillä mangoldi ei ensimmäisiä kylmiä öitä hätkähdä. 'Bright Lights' siemensekoituksesta kasvaa ihana kombo eri värisiä varsia.

mangoldi-bright-lights-

Mangoldia sujahtaa meillä wokkeihin, munakkaisiin, piiraisiin ja nuorina lehtinä (eli joita ei tarvitse kypsentää) myös salaatteihin. Tästä satsista tein maukasta mangoldiwokkia, joka on arjen helppoa pika-kasvisruokaa.

mangoldiwokki
Ohje mangoldiwokkiin löytyy nyt Versoilevan sivuilta.
Saat napattua ohjeen mukaan tästä linkistä.


SHARE:

4 kommenttia

  1. Kaunis blogi!💙

    ❥ https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen kasvattanut tänä vuonna mangoldia ja sehän on kaksivuotinen joten ensi vuonna on satoa taas toivossa. Minä olen tehnyt mangoldia siten että olen pilkonnut varret pieniksi pannulle valkosipulin kanssa kypsentänyt pari minuuttia ja sitten lisännyt pilkotut lehdet ja jatkanut kypsennystä kunnes lehdet on pehmenneet ja sitten lisännyt vielä hieman suolaa. Nami 😋

    VastaaPoista
  3. Huh huh kuinka herkullisen näköistä ruokaa! Vesihän tässä tulee väistämättä kielelle!

    https://suninidea.blogspot.com/2020/10/monitoimiflexi.html

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig