keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Kuin viimeistä päivää

Nyt on nautittu jäljellä olevasta ruskasta kuin viimeistä päivää. Ja ihania aurinkohetkiä meille onkin tarjoiltu, joka päivä edes hitusen. 

ruska_syksy_kesahuone

Etupihan mongolianvaahtera on antanut parastaan ja leiskunut ilta-auringossa upeasti. Melkein tuntuu, että tarvitsisi aurinkolasit tulenpunaista väriä katsellessa!

mongolianvaahtera-syysvari

mongolianvaahtera-punainen-syysvari
Myös toinen etupihan pihlajista on tänä vuonna ollut poikkeuksellisen värikäs. Näitä kirkkaita ja väriloiston kyllästämiä syyspäiviä on nyt varastoitu mielen sopukoihin.

pihlaja-syysvari
Yritän sulkea korvat kaikenmaailman lumimyräkkäpelotteluilta ja pidän yhä peukkuja lempeän syksyn puolesta. Toisaalta edessä on niin kiireinen (ellei suorastaan kaoottinen) loppuvuosi, että tuskin sitä edes ehtii pimeästä masentua. Suuntaan kuitenkin vielä varmuuden vuoksi tähän koivuangervon edessä olevalle penkille hengittämään syvään ja hartaasti. Ja samalla kiitän sään jumalia kuluneesta syksystä, se on ollut ihan tuhat kertaa kauniimpi kuin uskalsin edes toivoa. Nyt vain kohti pimeneviä iltoja lippu korkealla ja hymyssä suin!

koivuangervo-syysvari

Iloista loppuviikkoa!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Syksy on kyllä ollut harvinaisen kaunis ja niin sinun pihapuusikin! Mukavaa lokakuun jatkoa edelleen - ei anneta lumiuhkailujen viedä iloamme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei anneta! Nyt nautitaan jokaisesta auringonsäteestä ja värikkäästä lehdestä. Kaunista loppuviikkoa!

      Poista

Blog Design Created by pipdig