sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Putte-Possun nimipäivää eilen vietettiin...

... tai ei nyt ihan eilen, mutta hiljattain kuitenkin. Äiti leipoi muffinssit ja tytär hoiti koristelun. Kukkiakin löytyi vielä omasta pihasta. Naapuritalojen lasten lisäksi juhliin oli kutsuttu pikkuvieraita, joille järjestettiin oma kattaus lastenhuoneen lattialle. Kaikin puolin touhukas juhlapäivä siis.

SUKLAA-KESÄKURPITSAMUFFINSSIT
noin 16 normikokoista
2 munaa
2 dl sokeria
100 g sulatettua margariinia / voita
3 dl jauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
2 dl kesäkurpitsaraastetta

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan sulatettu rasva, jauhoseos, maito ja kesäkurpitsaraaste. Sekoita taikina tasaiseksi. 
Lusikoi taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Jäähtyneet muffinssit kuorrutettiin suklaamoussella ja koristeltiin kaikilla mahdollisilla kaapista löytyvillä koristerakeilla.

Muffinsseista saa maidottomia käyttämällä Sunnuntai laktoositon ja maidoton margariinia (hopeanvärinen paketti) ja korvaamalla maidon esim. kookosmaidolla. Maidotonta kuorrutetta varten sekoitin tomusokeria, kaakaojauhetta sekä tilkan vettä. Muista tarkistaa myös koristerakeiden tuoteseloste, kaikki eivät ole maidottomia!
SHARE:

1 kommentti

  1. Nämä suklaa-kesäkurpitsamuffinssit on tullut tehtyä jo kolmesti tällä ohjeella, joten kiitos sinulle kun jaoit reseptin. =) Täällä meidän yksi erä: http://minnikki.blogspot.fi/2014/08/kesakurpitsaa.html

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig