tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kotia vailla?

"Kaunis puutalo Porvoon keskustassa vuodelta 1929. Erillinen vierasmökki. Upea piha!"
Kuvat ja lisätiedot Aktia.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Tuo talo ON herkku! Olen sitä ihastellut aikaisemminkin... Ja pitää tunnustaa, että piti kerran käydä ohi ajamassa ja tsiigailemassa. :P Kivalla, rauhallisella paikalla, mutta kävelymatkan päässä keskustan palveluista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti pisti silmään Hesarin asuntosivulla, oli ihan pakko klikata ilmoitus esiin. Ja mietiskelinkin, että varmasti tiedät tämän kaunottaren:)

   Poista
 2. Aivan ihana! Harmi, että sijainti on ihan väärässä päässä etelärannikkoa meidän vinkkelistä katsottuna, sillä olemme etsiskelleet jo jonkin aikaa omaa vanhaa taloa. :) Hintalappukin on "vähän" turhan suuri meille, mutta saahan sitä aina haaveilla... ;) Ihania kuvia kyllä, jos noilla ei mene kaupaksi, niin sitten ei mene ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sunnuntairituaali on aamukahvilla lukea Hesarin asuntosivut, ja vasta sitten tarkistaa lottorivi. Haaveilu on niin ihanaa;)

   Poista
 3. Unelmatalo! Voiko ihminen muuta kaivatakaan... Vastaan EI! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan voisin vaikka heti alkaa roudata tavaroita taloon, jos olisi rahoitus kunnossa ja välimatkaa vähemmän. Itse olen erityisen heikkona kaikenlaisiin ulkorakennuksiin. Aika karkki kaikin puolin!

   Poista
 4. Apua, ihana talo ja varsinkin ulkorakennus näyttää hienolta. Me ei olla kodinostoaikeissa, mutta paikallista asuntolehteä tulee siltikin katseltua viikottain. Kesämökki olisi meille lähempi haave, kun vain olisi sitä kahisevaa, mökit maksaa merenrannalta aivan tähtitieteellisiä summia. Pitäis kans lotota, ei nämä unelmat kyllä muuten toteudu ;)

  VastaaPoista
 5. Mies lukee lehdestä urheilusivuja, mä asuntoilmoituksia. Harrastuksensa kullakin:) Ja siis meidän koko tulevaisuushan on rakennettu lottovoiton varaan:D

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig