Tähän aikaan vuodesta sitä kaipaa kaikkelaista vihreää. Ikisuosikkini on valkosipulinversot, joita tökin yleensä multaan tammikuusta lähtien. Versoissa on ihanan hienostunut valkosipulin maku ja napsin niitä ruokaan, salaatteihin, mutta eristyisesti paahdetun ruisleivän päälle. Aah ihanaa!
Tänä vuonna sipulikorissa oli kokonainen valkosipuli, joka jo pukkasi vihreää. Laiskana laitoin koko valkosipulin vesilasiin. Ei mennyt kuin 6 päivää, kun lasissa näytti jo tältä!
Ehdottoman siistiä, helppoa ja nopeaa kasvatusta!
Loistava vinkki! En ole ollenkaan tajunnut moista mahdollisuutta!
VastaaPoistaJaahas, kauppalistaan lisäys "valkosipulia" ;) Meillä ei valkosipulia juuri käytetä neidin herkän vatsan vuoksi mutta nuo versothan olis hyviä vaikka perjantaipitsan päällä!!!!!! KIPIKIPI kauppaan ;)
VastaaPoistaOi, miksi tämä valkosipulin rakastaja ei ole älynnyt tällaista aikaisemmin!? Kiitos vinkistä! :)
VastaaPoistano hitsi ! ihanan vihreetä :) ehdottomasti toteutettavissa oleva idea! kiitti :)
VastaaPoistaMiten ei ole tullut koskaan edes mieleen! Tuohan on ihan loistava idea - kokeiluun ehdottomasti. Kiitos! :)
VastaaPoistamMmm..nää on ihania! Ja vieläpä kauniita! :) Nams!!
VastaaPoistaTätähän on kokeiltava! :) Blogistasi saa niin hyviä vinkkejä ja inspiraatiota, kiitos siitä!
VastaaPoistaNiinhän se on, parhaat jutut on yleensä tosi simppeleitä. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Ilo kuulla, jos saatte täältä vinkkejä. Ehdottomasti bloggailun parhaita puolia:)
VastaaPoistaKiitos loistavasta vinkistä. Pitääkin laittaa heti kokeiluun. :)
VastaaPoistaHerkkuhetkiä siis sinne!:)
VastaaPoistaHei! Sinullapa on täällä parempi kasvatustyyli kuin minulla. Miten olenkin missannut tämän postauksesi, vaikka olen säännöllinen lukijasi. Seuraavalla kerralla unohdan tyystin mullan.
VastaaPoistaJoo, multa on ihan yliarvostettua:)
VastaaPoista