torstai 8. maaliskuuta 2012

Vihdoinkin!

Vihdoinkin sain pikkuneidin putkisukat valmiiksi. Juuri sopivasti hoitopaikan luisteluviikoille. Nämä ovat olleet sellaiset matka-projektisukat (kuten käsialasta näkyy), ja joulun aikaan autossa tuli istuttua tunti jos toinenkin. Tammikuussa tekeminen tyssäsi täysin. Ompelukerhommekin lomaili normaalia pidempään, joten valmista ei syntynyt sitten millään. Mutta nyt, päättely ja prässäys, ja neiti pääsee vetämään sukat jalkaansa. Jippii!
Ohje on Novita sukkalehdestä, mutta löytyy myös täältä. Näihin ilman kantapäätä oleviin putkisukkiin käytin Nalle-lankaa.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihanat! Sukkaraamatussa on kyllä kivoja ohjeita. Neulominen vaan kyllästyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän himottaisi ne sun nappisukat, mutta lupasin itselleni että teen kaikki keskeneräiset ensin valmiiksi. Nyt pääsin jatkamaan viime keväänä(!) kesken jääneitä palmikkosukkia. Jospa ne ennen kesää...

   Poista
 2. Hienot ! Nuo vois onnistua meikäläiseltäkin, kun kantapäitä en hallitse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. nämä on tosi helpot. Ja niin on se kantapääkin, jos vaan saat jonkun kerran näyttämään:)

   Poista
 3. Kauniit. Joskus mäkin vielä opettelen. En ehkä tänään, mutta joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista sitten jättää nimikoituja puikkoja talon komeroihin, jotta jälkipolvet saavat ihastella;)

   Poista
 4. Voi, onpa hienot. Pitääkin kokeilla ohjetta... ehkä sit ens syksynä, nyt on jo kevät enkä voi enää kutoa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kutominen siirtyy kesällä autopuuhaksi. Menee matkat sukkelammin, kun on jotain mitä näpertää. Olettaen tietenkin ettei joudu itse ajamaan;) Kotona heilutaakin sitten lapio kourassa!

   Poista
 5. Kauniit! Se on niin palkitsevaa kun saa valmiiksi. Pitää ottaa ensi kesän ohjelmistoon, mä tapaan neuloa kesäisin, kun miehellä on loma:)

  VastaaPoista
 6. Totta, erityisen palkitsevaa on kun saa jonkun piiiiitkään korissa pyörineen tuotoksen valmiiksi ja käyttöön. Tuleeko sun tehtyä kesällä erityisen kesäisiä ja hempeitä juttuja? Itse aina haaveilen niistä, mutta sitten taas syksyllä tulee valittua mahdottoman paksuja ja maanläheisiä lankoja:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig