lauantai 17. maaliskuuta 2012

Mattokaupoilla

Olen etsiskellyt keittiöön pientä mattoa työskentelytason kohdalle, sillä siinä kohtaa lattialaatat ovat todella kylmät. Kirppikseltä löytyi herkullisen värinen matto, mutta ainakin toistaiseksi se päätyikin lasikaapin eteen. Tytär haluaisi maton omaan huoneeseen, itse puolestani suunnittelen sen viemistä mökille. Niin tai näin, käyttöä kyllä löytyy viiden euron edestä!
SHARE:

14 kommenttia

 1. Siis huippuhieno matto! On kyllä herkulliset värit:)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisista löydöistä tulee niin iloiseksi! Kun yhtäkkiä joku myy pilkkahintaan tai jopa lahjoittaa jotain itselleen turhaa, joka onkin toiselle aarre. Minä olen vannoutunut kirppareiden ja kierrätyskeskusten ystävä. Mies ei aina ymmärrä, kun haalin kaikkea "ihanaa" kotiimme. Jostain tavarasta vain näkee, että sille on tulevaisuudessa käyttöä - vaikkei heti tiedäkään mihin se päätyy! :)

  VastaaPoista
 3. Saitpa edullisen maton pätkä, ihanan sointuvat värit, sopii momeen paikkaan.

  VastaaPoista
 4. Ihana!!! oli kyllä varmasti hintansa väärti ja enemmänkin. Kauniit myös nuo astiat ja värit mitkä tuolta takaa näkyvät:) Piti vielä laittaa, että kiitos haasteesta ja varmasti tartun siihen, mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana matto! mulla on kans viimeaikoina alkanu haluttaan vaihtaa keittiön matot kunnon räsymatoiksi! niissä on sitä jotain ;)
  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. No eipä oo hinnalla pilattu, ihanan kepeä ja keväinen matto!

  VastaaPoista
 7. Ihanan heleät värit matossa ja edullisesti olet sen löytänyt! :) Meillä mummini tekee onneksi mattoja ja niitä on siellä vinot pinot, sillä mitä olen kirppiksillä räsymattojen hintalappuja katsellut, niin ei niitä yleensä yksinumeroisella summalla saa. Mukavaa viikonlopun loppua! :D

  VastaaPoista
 8. Somat väriraijat ja melekein tunne maton lämpösyyven varpaitteni alla :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Matto on harmillisen lyhyt (vaikka siis alunperin pikkumattoa etsinkin). Väriensä puolesta se sopisi melkein joka huoneeseen, mutta pituus karsii käyttöä aika tavalla. Ehkä ihan hyvä niin:)

  Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

  VastaaPoista
 10. Ihanat värit, ei ihme että tuolla on kysyntää:)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig