perjantai 16. maaliskuuta 2012

And the Oscar Goes to...

Kuva Google kuvahaku
No ei nyt ihan Oscareita sentään, mutta mukavia tunnustuksia on taas jaeltu:) Pikkublogeissa kiertelee Liebster Blog -tunnustus, jonka voi saada vain, jos blogilla on alle 200 lukijaa.
Sain tunnustuksen Onnistain on puolet sinun Katrilta sekä Punaisen koulun Keittäjältä. Kiitos teille!<3


Tunnustus on jo kiertänyt monessa blogissa, osassa usempaankin kertaan. Laitan sen nyt eteenpäin vain kahdelle blogille. Nämä ansaitsevatkin ihan erityismaininnan ruusujen (ja välillä myös risujen) kera, sillä nämä ihanat naiset ovat syypäitä oman bloggailu-urani aloittamiseen! 


"Se on ihan helppoa! Ei se vie paljon aikaa. Kokeilisit nyt, pliis!" Näillä valheilla minut koukutettiin kaikkien aikojen addiktoivimpaan harrastukseen. Että kiitosta vaan 


Lämmöllä tehtyä Maijalle 
sekä 

Ruusut, risut ja tunnustus, olkaatte hyvä!:)
Kuva via

Lisäksi sain Shhh, it´s a secret! blogin Neiti X:ltä haasteen vastata kysymyksiin ja samalla paljastaa hieman enemmän itsestäni. 


Lempiväri: ennen ehdottomasti valkoinen, nyt olen oppinut sekakäyttäjäksi:)


Lempieläin: Koira


Lempinumero: 3


Paras alkoholiton juoma: Kahvi


Facebook vai Twitter: Facebook


Intohimoni: "Intohimo" on hieman vahva ilmaisu tällaiselle tavalliselle taatelintallaajalle. Mutta suosikkiasioitani ovat ehdottomasti perhe, puutarha, leipominen, valokuvaus, matkustelu, kirppistely, ystävät, kesä.


Lahjojen antaminen vai saaminen: Molempi parempi. Yllätyksistä en tosin itse niin välitä, vaikka mielelläni niitä muille järjestäisin:)


Mieleisin kuvio tai muoto: Pehmeät kaaret, erityisesti puutarhassa.


Paras päivä viikossa: Sunnuntaiaamu kotona, ehdottomasti! Koko perhe herkkuaamupalalla, taustalla soi Grooven Jazz Aamiainen, luetaan lehtiä, ei ole kiire mihinkään, aurinko paistaa keittiön ikkunoista. Ja kesällä tämä sama tietenkin terassilla.


Lempikukkani: syreeni


Haasteen laitan eteenpäin seuraaviin viiteen blogiin:
Napatkaa mukaan jos haluatte, ei stressiä!Ps. Palatakseni tuohon ensimmäiseen kuvaan, niin nämä kuvat ne jaksavat edelleen naurattaa:D Erityisesti näin perjantaina!
SHARE:

7 kommenttia

 1. Oi, otan ilomielin syyt niskoilleni:-D Terveiset ja pahoittelut perheellesi...

  VastaaPoista
 2. Meillähän oli aavistus, että sinun näpeissäsi syntyisi ihanaa jälkeä. Ja oikeassa oltiin Maijan kanssa =)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta elämältä:)
  Kiitän haasteesta ja mietin niitä joskus myöhemmin. Luulin muuten vastanneeni jo täällä, mutta jäinkin silloin katsomaan ja nauramaan tuon linkin takaa löytyville kuville:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nauranut niitä kuvia Oscareista lähtien, yhä vaan uudelleen:D

   Poista

Blog Design Created by pipdig