sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Pikkuaurinkoja

Viikonloppuna ei ole aurinkoa näkynyt. Paksu kerros lunta peittää puut, pensaat ja terassit. Ja lisää tulee. Onhan se tosi kaunista. Mutta silti, seriously? Nyt tarvitaan vähän kuvaterapiaa!

Kuvat 1,2,4,5,6 via
Kuva 3 via
SHARE:

11 kommenttia

 1. Blogistania yrittää tartuttaa minuun keltaisen! :D
  On niin pirtsakkaa, ihana! Vaikka sitä aurinkoa ei ole näkynyt niin keltainen sen korvaa hyvin!

  Mukavat sunnuntait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogistanian lonkerot yltää kaikkialle, ei voi kuin antautua virran vietäväksi. Tosin nämä on niin mukavia virtoja, että mikäs siinä:D

   Poista
 2. Taas tuli todistettua se seikka, että Suomi on Iso maa! :) Täällä lounaisessa Suomessa oli eilen pari plusastetta, sateista, sumuista ja harmaata... Mutta tänään sai herätä ihanaan auringonpaisteeseen ja juoda aamukahvin ulkona lämpimällä eteläterassilla +7 asteessa. Linnuillakin oli oikea kevätkonsertti. Sinulla on kyllä ihanan positiivinen ote elämään: kyllä se oikea aurinko vielä sielläkin paistaa ja kevät tulee ihan varkain! Herkullisia kuvia, etenkin tuo viimeinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illalla aurinko ehti meillekin, vaikka lunta satelikin pitkin päivää. Tänään puolestaan näyttää tulevan upea auringonpaiste, mutta tuuli on melkoinen. Mutta jospa menisi kahville tuonne lasitaloon, kun sinne ei tuulen tuiverrukset yllä...

   Ihanan aurinkoista viikkoa sinne lounaiseen Suomeen!:)

   Poista
 3. Ihanan pirteitä kuvia! Meillä paistaa täysillä aurinko, eli nyt ulkohommiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassin esiinkaivuu jatkuu täälläkin, ihan kevättalven ykköspuuhaa!:)

   Poista
 4. Ihanan pirteitä ja keväisiä kuvia oot valinnut. Jotain keltaista piristysruisketta pitäis kehitellä vaikka keittiöön. Aurinkoa sunnuntaihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuo keltainen piristysruiske taas näkyy taivaalla, vaikka pari keltaista tyynyäkin olis kyllä kivoja:) Yksi keltainen lautanen jo lähti mukaan kirppikseltä, pikkuneidin valitsemana!

   Poista
 5. Täälläkin aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Mutta keltaista ei voi ikinä olla liikaa! Aion tänään istuttaa rohkeasti kukkalaatikkoon keittiön ikkunan alle sisällä majailleet helmililjat ja haen kaveriksi vielä jotain muita kevätkukkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, uskaltaiskohan sitä jo..? Nuo sipulikukat kun kestää sisätiloissa niin vähän aikaa. Mutta keittiön ikkunalla ne kyllä piristäisi ihanasti sekä sisä- että ulkopuolelle. Kukkakaupoille siis!:)

   Poista
 6. Ihania kuvia! Kuvaterapia toimi, olo on jo paljon pirteämpi:) Mullakin on helmililjahankinnat suunnitelmissa...oliskohan tuolla lähikaupassa..:) Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig