perjantai 23. elokuuta 2013

Sadonkorjuun aikaan

Sehän se nyt on käsillä, sadonkorjuu. Hävettää tunnustaa, mutta meillä on vielä karviaisetkin puskissa. Pensasmustikatkin tuli kerättyä melko myöhään, mutta ah miten niistä olikin tullut makeita!
Kesäkurpitsasato on tänä vuonna poikkeuksellisen pieni. Onko muilla ollut vastaavaa?
Joinakin vuosina satoa on pitänyt upottaa ruoan lisäksi leipätaikinoihin, muffinsseihin, kakkuihin. Tänä vuonna ei ole ollut samaa "ongelmaa".
Herkullista sadonkorjuuta, tai muuten vaan tunnelmallista elokuuta teille kaikille!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Voi kuinka kauniita kuvia, tuo istutuspöytäsi on kyllä ihana! Meillä kesäkurpitsoja kyllä tulee, mutta jäävät pieniksi ja meinaavat pilaantua. Ja mustaherukoita ei mahdu pakkaseen enempää, eikä hilloakaan viitsi enää lisää tehdä, joten osa vielä pensaissa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneksi muillakin. Vaikka kuulostaa kyllä, että olet ollut superahkerana säilömisen suhteen. Itse olen tuhonnut satoa lähinnä leipomalla. Ja sen kyllä huomaa!:D

   Poista
 2. Suloisia kuvia, ihan pullollaan loppukesän tunnelmaa! Sadonkorjuu lempeässä kelissä on yksi kesänkohokohtia! Iloa viikonloppuun x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuota lempeää keliä on nyt riittänyt. Kesäkurpitsatkin tekivät ryhtiliikkeen ja satoa on taas saanut mukavasti. Iloista viikon alkua sinulle!

   Poista
 3. Hei tosi kiva idea tehdä istutuspöytä trukkilavoista! Pitääpi koittaa ihastuisiko isäntäkin ja antaisi tuoda trukkilavoja meidän pihaan (tai sitten vain haen enkä kysele mitään? ;) ). Todella kauniita kuvia ja muutenkin ihana blogi! Iloista sadonkorjuuta, joku vuosi meilläkin on edes porkkanoita ja perunaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan tuota "haen enkä kysele mitään" -taktiikkaa:D Istutuspöydän kokoamisesta löytyy postaus täältä:
   http://kaneliajakardemummaa.blogspot.fi/2012/07/uusi-istutuspoyta.html

   Poista
 4. Istutuspöytä on tosiaan ihana! Aina ei ehdi tai jaksa. Sun ohjelmapäällikkökin on sen verran pieni. Aina tulee uusi kesä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo istutuspöytä! Voi täällä kans vielä karviaiset roikkuu puskissa..pitää nyt yrittää ryhdistäytyä huomenna :) Oikein tunnelmallisia elokuun iltoja <3

  VastaaPoista
 6. Ihana ihana pöytä! Omaani täytyy tuunata paljon, että ylletään samaan :)

  VastaaPoista
 7. Haikeaa jättää kesä taas taakseen, mutta niin makoisa aika kumminkin;)

  VastaaPoista
 8. Kesäkurpitsasadon pienuutta minäkin ihmettelin: kaksi tainta ja tasan kaksi kurpitsaa yhteensä. Joskus yksi taimikin tuottaa monenmonta, en tiedä, missä nyt vika, vaikka muu sato onkin ollut runsasta. Nautitaan sadonkorjuusta!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig