sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viipyilyä kesäillassa

Tänään oli jotenkin kesän loppumisen fiilis. Kouluja on käyty viikko, harrastukset ovat alkaneet. Auringonsäteet olivat jo syksyn sävyissä, vaikka ihanasti vielä lämmittivätkin. 
Saimme  toivevieraan ja grillailimme kaikessa rauhassa. Oman maan antimia, kyytipoikana herkullista focacciaa (ohje täältä). 
 Viipyilimme lempeässä kesäillassa, jutustelimme, nautiskelimme.
Tankkasimme auringonsäteitä.
Tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Kaunista!

  Ja focacciaa on tullut tehtyä innoittamanasi useita kertoja. Tuppaa vaan se kohtuus unohtumaan tuon herkun kanssa, röyh =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kohtuus on siinä kohtaa kaukana! Mutta mä yritän nyt syödä varastoon, kun taas peloteltiin tuolla viljattomalla ruokavaliolla. Sillä tämähän on juuri se oikea tapa, syödä hullun lailla ennen totaalilakkoa...

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta, hyvää ruokaa hyvässä seurassa! Sillä jaksaa pitkälle! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kesä on jotenkin hurahtanut ohi ja näitä rauhallisia hetkiä on ollut aivan liian vähän. Ohjelmointipäälliköllä lienee oma osuutensa asiaan. Mutta aika pienellä sitä saa akkuja ladattua, onneksi niin!

   Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Vau, onpa upea miljöö! Kesän viimeisistä hetkistä todella kannattaa nauttia talteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä jotenkin suhtautuu näihin loppukesän hetkiin ihan eri tavalla, kun miettii, että onkohan nämä nyt viimeiset grillaukset / terassikahvit / pihajuhlat. Mutta hyvältähän tuo vielä toistaiseksi näyttää!:)

   Poista
 4. Sanokaa hulluksi, mutta nautin itse syksyauringosta jollakin kierolla tavalla enemmän kuin kesän paahteista. Ihana paistattelupaikka siellä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyaurinko on paljon armollisempi, sekä itselle että kameralle. Ja kaikki se syksyn värien hehku, huh!

   Poista
 5. Kaunista ja tunnelmallista! Kyllä loppukesässä on sitä jotain, mistä kannattaakin ottaa kaikki irti ja varastoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tätä ihanaa loppukesää on nyt ollut tarjolla! Eikä haittaisi yhtään, vaikka jatkuisi vaan. Aamut ovat mukavan kirpeitä, päivät leppoisan lämpimiä ja illat pimenemisen myötä ihanan tunnelmallisia. Näitä siis lisää <3

   Poista

Blog Design Created by pipdig