keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kuumana käydään

Kuumana käydään, monella tapaa. Chili Medina on nauttinut elokuun helteistä ja puskee satoa kiitettävällä tehokkuudella. Olemme hieman huonoja hyödyntämään satoa, kun lapsiin chili ei vielä uppoa. Mutta kun nämä ovat niin kauniita, että pakkohan niitä on kasvatella!
Ohjelmointipäällikön enterorokko alkaa olla jo voitettu, mutta nyt kuumeessa hourivat sekä koululainen että minä. Ja helteillä sairastaminen on kyllä ihan kaktuksesta. Onneksi saimme mummon hoitoavuksi, kun mies on yllättäen taas työmatkalla. Nokka ainakin aukeaa chilejä mutustellessa, eli luonnonmukaisilla hoitokeinoilla mennään!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Mahtavan muhkeat chilit! Kyllä noita syömällä pitäisi tautipöpöjen kaikota! Tällä taistellaan orastavaa flunssaa vastaan perinteisemmillä metodeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teidän flunssat saatiin nujerrettua alkumetreille!

   Poista
 2. Kauniit chilit ja ihanat kuvat edellisessä postauksessa. Harmillista tuo teidän kuumeilu ja rokon kourissa oleminen näin lämpöisillä keleillä, toivotaan pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun on reilu viikko kulunut, on koko perhe sairastanut ja melkein kaikki ovat taas kuosissa. Ja onneksi nämä ihanat kelit vaan jatkuvat, niin on päästy niistäkin nauttimaan!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, viimeiset kutinakorvat on nyt tältä erää hoidettu:)

   Poista
 4. Ihania chilejä!! Minulla on tänä vuonna kolmea lajiketta joista yksi ei lähtenyt syystä tai toisesta kukkimaan ollenkaan. Nuput teki, mutta ne yksi toisensa jälkeen nuutuivat ja putosivat pois. Vieressä serrani ja bolivian rainbow tekivät hedelmääkin. Ne eivät vain ole vielä kypsiä vaikka kasvihuoneessa ovat koko kesän viettäneet. Otan ne sisälle kyllä kun alkaa yöpakkaset kolkuttelemaan oveen. Saavat talvehtia ikkunalaudalla niin siirrän samat puskat ensi kesänä kasvariin :) Oletko kokeillut paholaisenhilloa tehdä nuista? Googlaappa, se on aivan mahtavoisen hyvää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun muistuttelit paholaisen hillosta! Nyt tiedän, mitä tänä viikonloppuna porisee padassa:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig