maanantai 9. syyskuuta 2013

Sottapytyt valmiina!

Onnistain on puolet sinun -blogissa haettiin hiljattain vapaaehtoisia sottapyttyjä Serlan uuden Talousarkin testiryhmään. Blogissaan Katri kirjoitti suoraan meidän elämästä:"...olen Viljo kainalossa yrittänyt epätoivoissani riuhtoa talouspaprurullasta irti palaa. Rulla vaan pyörii ja pyörii telineessään ja sinkoutuu lopuksi lattialle puoliksi purkautuneena.... sitten joutuu jalalla avustamaan, että saa sen haluamansa palasen repäistyä ja pyyhkäistyä sottapytyn suun kamalan akrobaattisen ähellyksen päätteeksi."

Tuttua akrobaattiähellystä meillekin! Onneksemme pääsimme mukaan testiryhmään ja postissa saapui vino pino uusia talousarkkeja. Päätestaajamme ryhtyi välittömästi toimeen. 
Ainakin tuotteen lupaus "arkit on helppo vetää käyttöön vain yhtä kättä käyttämällä" todentui meillä nopeasti. 
Tarkempi tutustuminen tuotteeseen tehtiinkin sitten valvotuissa olosuhteissa.


Pojot Talousarkeille nopeudesta ja helppoudesta, mutta maussa on vielä selvästi parantamisen varaa.
Rehellisyyden nimissä on sanottava, että vaikka talouspaperia käytämmekin, olemme vauvan kanssa harsojen ja kankaisten keittiöpyyhkeiden suurkuluttajia. Onkin mielenkiintoista nähdä, jäämmekö talousarkkikoukkuun testiviikon päätteeksi. Paketit talousarkkeja on jo viety autoon, grillipaikalle (vielä on kesää jäljellä...) ja kesämökille kalavehkeiden kaveriksi.
Jotenkin on fiilis, että kaikki arkit kyllä tullaan käyttämään...
SHARE:

6 kommenttia

Blog Design Created by pipdig