perjantai 24. heinäkuuta 2015

Hiljaa hyvä tulee...

Satoa tulee, mutta hiljakseltaan. Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa ollaan kuitenkin varovaisen toiveikkaina.
Lue lisää täältä!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Näyttää niin paljon paremmalta kuin minun puutarhassani, jossa tillit sun muut ovat juuri ja juuri tulleet pintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko hiljaista taitaa olla joka puutarhassa... Tosin kävin avoimissa puutarhoissa tänä vuonna ja molemmissa kohteissa oli jo silloin isot salaattikerät ja muutenkin sato tuloillaan. Melkein masennuin:D

   Poista
 2. Oi nami aivan parhaita!

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, sitä samaa sinulle:) Aurinkokin taitaa näyttäytyä, jee!

   Poista
 3. Vähän hitaanlaisesti on satoa saanut korjata täälläkin, mutta kesäkurpitsaa, tilliä, salaattia, sipulia, parsakaalia ja perunaa nyt ainakin on saatu omasta maasta. Mitä vielä ehtiikään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehtii, ja paljon! Peruna ei näytä tämän kesän keleistä hätkähtäneen ja salaatit tykkäävät tasaisesta kosteudesta. Nyt ainakin ehtii nauttia jokaisesta suunpalasta tällä sadonkorjuutahdilla:)

   Poista
 4. Meillä napsittiin juuri ensimmäinen valmis kurkku, mutta jostain syystä oli aika kamalan makuinen. Hmm. Toivottavasti teillä on hyviä ja meillä seuraavat parempia.

  VastaaPoista
 5. Itsellä peruna kukkii komeasti muttei satoa ole paljon tai on hyvin pientä vielä. Liikaa typpeä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla Timo-peruna on ollut jo varsin tuottoisa, mutta muut lajikkeet ovat aika pieniä. Ehkä ne tästä vielä innostuvat!

   Poista

Blog Design Created by pipdig