sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Mökkifiiliksissä

Kulunut kesä ei ole varsinaisesti suosinut terassilla oleskelua. Kesähuone sen sijaan on ahkerassa käytössä.
Olemme syöneet siellä monet ateriat, esikoinen tykkää viettää aikaa pihamökin suojissa ystäviensä kanssa. Kahvihetki kesähuoneen mökkitunnelmassa on ihanan rentouttava. Ei näy tiskipöydän kaaos, ei pyykkivuoret. Ikkunastakin voi valita katseltavakseen sen valmiimman puolen puutarhaa.
Kesähuoneen raukeasta tunnelmasta huhuilen Lavatarhuri-kirjan onnellista voittajaa. Ääntenlaskun ja arvonnan jälkeen onni suosi:

Arvonnassa mukana kahdella arvalla :)

Lämpimät onnittelut Outi ihanan puutarhakirjan voitosta! Laitatko minulle yhteystietosi osoitteeseen kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saadaan palkintosi postiin.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja suloista sunnuntain jatkoa!

SHARE:

9 kommenttia

 1. Onpa taas niin kauniita kuvia ja ihana tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Ihana kesähuone! Ilmeisesti pioneja ruukussa? Haaveissa pionipensas omaan pikkupihaan, mutta mahtaakohan kovin aurinkoisessa paikassa viihtyä? Pitääkin perehtyä aiheeseen :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat pionit! Voi saa nähdä minä kesänä meillä saadaan nauttia kunnolla valkoisten ja vaaleanpunaisten kukinnasta.

  VastaaPoista
 4. Piękne, delikatne kolory. Cudownie

  VastaaPoista
 5. Hurmaava mökkifiilis!
  Onnea myös arvonnan voittajalle!
  Kaunista sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihania kesätunnelmia <3

  VastaaPoista
 7. Huikea tuo ikkunalauta! Tästä saankin hyvän idean itselle. Omistan tuollaisen vanhan naulakon, joten siihen lauta päälle ja upea sisustusjuttu valmis. Kiiiitos ideasta! -Ride-

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig