maanantai 6. heinäkuuta 2015

Projektia pukkaa

Teen joka kesä saman virheen. Aloitan maalausprojektin todetakseni ensivetojen jälkeen, että maalisuti ja minä emme oikein ole kavereita. Tänä vuonna kuningasideani oli sutia todella kulahtanut "valkoinen" (joidenkin mielestä jo kaatopaikkakuntoinen) penkkimme viljelylaatikoista ylijääneellä EcoGarden öljyllä. 
Projektin eteneminen ei ollut lasten korville sopivaa, mutta olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Penkki on nyt kieltämättä ryhdikkään näköinen ja sopii hienosti terassikatokseemme. Elhon Pure Cone sarjan upeat mustat kukkaruukutkin ovat kuin piste i:n päälle. Nämä ovat siitä ihania, että vaikka ruukut ovat näyttävän kokoisia, ne ovat iskunkestävää muovia ja erittäin keveitä siirtää.
Ainoa viheliäs puoli kuningasideassani tietenkin oli, että nyt koko kalusteryhmä pitäisi sutia. Tällä hetkellä rikkinäistä pöytää peittää joulun alennusmyynneistä ostettu Anno-pöytäliina. Pitänee passittaa mies ja lapset jaloista, ja pyytää naapureilta anteeksi jo etukäteen. Luvassa siis maaliroiskeita ja ärräpäitä!


* elhon ruukut saatu yhteistyön kautta.

SHARE:

27 kommenttia

 1. Erittäin kauniin näköinen projekti taas kerran. Sulla on silmää kauneudelle ja taito toteuttaa ne <3 Minä en siirtäisi yhtään kiveä tai työskentelisi lapion kanssa sitten ollenkaan, mutta maalata voisin vaikka aamusta iltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika<3 Ja minä voin kyllä tulla teille lapioimaan, jos sinä tulet tänne maalaamaan!:)

   Poista
 2. Lopputulos on kyllä hieno! Toivottavasti perhe poistuu paikalta ja saat sutimisrauhan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä etenee nyt rauhakseltaan, vielä olisi yksi tuoli ja pöytä vailla uutta asua. Vähän pienemmillä mutinoilla sentään eteenpäin:)

   Poista
 3. Kummasti tuo tumma-/mustaväri piristää pihaa. Jotenkin ryhdistää. Kylllä sitä pitää ympäristön vähän ärräpäitä suvaita kauneuden puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä ihan totta! Ei sitä Roomaakaan rakennettu päivässä:) Ja jotenkin ryhtiä tuo tumma tosissaan tuo, vaikka valkoisen ikiystävä olenkin.

   Poista
 4. Ihana!! Ja nuo ruukut myös. Teillä on kyllä niin kaunista.

  VastaaPoista
 5. Täälläkin olisi samanlainen penkki maalausurakkaa odottamassa... ja tuolit, pöytä sai jo polttotuomion:) Mä aina innoissani suunnitelen ja aloitan noita maalaushommia ja sitten joku alkaa mennä pieleen tai on hankalampaa kuin odotin ja hermot sitten menee:( Ja mitä väsymykseen tulee niin kyllä se on sallittua:) Aina ei vaan jaksa tai huvita. Mä olen yleensä sellainen peruspositiivinen ja aamuvirkku, välillä tulee hetkiä kun en ole ja se vähän hirvittää. Onneksi menee ohi kuitenkin ja niin sullakin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, ohihan tämä menee. Aina ei vaan osaa pysähtyä lepäämään, vaikka koko kroppa huutaa sitä. Toisaalta silloin on hyvä tarttua tällaiseen hermoja raastavaan projektiin, saapahan muuta ajateltavaa!:D Katsotaan miten meidän pöydän käy, kulkeeko tie loppujen lopuksi kaupan kautta..?

   Poista
 6. Mä niin haluan tuollaiset ruukut! Sä kirjoitat saaneesi ne yhteistyön kautta, mutta osaatko vinkata mistä noita voi ostaa? Just tuo näyttävyys yhdistettynä keveyteen olis ne mitä toivon uusilta ruukuilta. Aihe inspiroi, kun just tämän päivän ohjelmassa on uusien kesäkukkien istuttaminen tälle ihanalle heinäkuulle.
  Aiheesta aikaisempaan. Kirjoitit jonkun aiemman postauksen väsymyksestä ja huolesta lapsen voinnista. Toivottavasti olet jo elpynyt. Pystyn samaistumaan itse sen verran, että omalle pienelle sattui lomamatkalla pieni tapaturma, josta onneksi selvisimme säikähdyksellä. Mutta se yhtäkkinen pelko, hätäännys, huoli hänestä, asian hoito, tilanteen seuraaminen, se oli raskasta. Meni toki meidän kohdallamme nopeasti ohi kun mitään isompaa ei tosiaan sattunut mutta jo tuo pysäytti. Toivottavasti teillä voidaan hyvin ja on saatu nauttia auringon energiasta. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivuilla olikin shop locator, jälleenmyyjä löytyi!

   Poista
  2. Hyvä että löytyi! En heti ehtinyt näpytellä vastausta, onneksi pulma ratkesi. Olen alkanut kovasti arvostaa tällaisia kevyitä ruukkuja, kun samaan aikaan haluan ruukuilta kokoa ja näköä. Esimerkiksi oliivipuuni on ikiongelma, en ole vieläkään löytänyt muodolta/koolta/keveydeltä sopivaa ruukkua, sillä talvisin säilytänä oliivipuuta sisällä. Ja koitan muistaa kantaa sitä välillä suihkuun. Se rajaa hankalan malliset ja olemukseltaan massiiviset ruukut pois.

   Kyllä tuollainen lapseen kohdistuva huoli syö voimavaroja ihan kamalasti. Onneksi teillä tilanne normalisoitui nopeasti. Meilläkin nyt seesteisempi vaihe, mutta tällainen jatkuva tarkkailu ja odottaminen käy vähän voimille sekin. Pikkumies ei tosin näistä ymmärrä mitään, painattaa iloisesti vauhti päällä aamusta iltaan!:)

   Poista
 7. Tuo erhe on tullut täälläkin joskus tehtyä =) Öljytty penkki näyttää komealta, mutta projekteilla on tosiaan taipumus laajentua =) tsemppiä maalaushommiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin! Onneksi(?!) olen hyvä sietämään keskeneräisyytä, liina vain päälle ja projekti on hetkeksi unohdettu:D

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Melkeinpä voisi sanoa, että oli kaiken vaivan arvoista:D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Nooh, ei ehkä kestä ihan lähitarkastelua. Mutta näin etäältä näyttää kyllä kivalta:)

   Poista
 10. Tosi tosi kaunis väri, aivan ihana idea ❤

  VastaaPoista
 11. Penkistä tuli kuitenkin hieno! Mulla samanlainen, mutta se on ihan vaan kokonaan kovapuuta ja pinta ihan harmaan kulahtanut. En saa vaan maalattua... Ja sitten on iso terassi, parveke ja vaikka mitä kestopuista, joka vaatii tänä kesänä käsittelyn. Tulipahan taas muistutus asiaan ;-D t. Toinen ei-maalisudin-kaveri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitäisi uusia koko terassi, lapsia joutuu aina varoittelemaan tikuista. Ehkä sitten ensi kesänä... Yleensä meillä on mattoja terassi täynnä:) Tänä kesänä ei tosin ole mattoja viitsinyt levitellä. Tsemppiä projekteihin! Purraan hammasta, hyvä siitä tulee!:D

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Ja ruukut on kyllä ihanat <3 Aluksi mietin, onko muoto ja väri jotenkin liian moderni meidän puutarhaamme, mutta hienosti nuo sopivat. Tuovat juuri oikealla tavalla särmää.

   Poista

Blog Design Created by pipdig