keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Vastalause

Mies väitti, että puutarhaan ei enää mahdu uusia kukkapenkkejä. Mitä ihmettä?? 
Esitin erittäin eriävän mielipiteen ja samaan syssyyn näytin netistä myynissä olevan unelmatalon. 4000 tai vaihtoehtoisesti 7000 neliön pihalla. Keskustelu tyrehtyi siihen. Sitä on vain joskus otettava kovat aseet käyttöön.
Viime vuonna istutetun Itoh-pionin kukinnan odotus on ihanan kutkuttavaa. En yhtään muista, minkä väriset kukat tässä ovat. Lappu on todella hyvässä tallessa.

Mutta sen sijaan osaan kertoa Neudorffin luonnonmukaisten torjuntatuotteiden voittajat! Sain Kotipuutarha-lehdeltä arvottavaksi kolme Neudorffin tuotepakettia, jotka sisältävät Loxiran Muurahaispuffetin, Sprutzit RTU Tuhohyönteisten torjunta-aineen sekä Ferramol Etanasyötin. Onnetar on nyt laulanut ja voittajat ovat:

Jessika, Laura Salo ja Ulla / unmuumeili(at)outlook.com

Laittakaa yhteystietonne minulle osoitteeseen kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saadaan Neudorffin tuotepaketit matkaan!

Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaille arvontaan osallistuneille!

SHARE:

9 kommenttia

 1. Voi sun mies parkaa.. :) Munkin mies sanoi eilen, että tykkää kasveista enemmän kun ne on pieniä. Haluaisi, että kaikki olisi säntillistä. Mä oon taas ehkä vähän rönsyilevämpi tyyppi. Haluaisin olla puutarhassa sisällä, vähän niinkuin piilossa. Mutta toisaalta nähdä kauas. Vaikea yhtälö... :)
  Totesin itsekin lauantaina, että uudet istutusalueet saa riittää. Mutta sitten kävin kohtalokkailla vierailuilla Avoimissa puutarhoissa ja taas haluaisin kaikenlaista.

  VastaaPoista
 2. Ensimmäisessä kuvassahan on vaikka miten paljon tilaa uudelle kukkapenkille...:)

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyy tonttia sen 4000 verran "omaa pihaa", jonka jälkeen sitten jatkuu tilan pihana. Silti teidän piha näyttää paljon suuremmalta :D Tai ehkä se on tehokkaammin käytetty! Ihan selvästi kuvassa on vielä tilaa :D

  VastaaPoista
 4. Pikkusyreeni on kyllä penkin katseenvangitsija. Aina on tilaa yhdelle ja sitten toiselle.

  VastaaPoista
 5. Kummallisia nuo miehet! Ainahan ei tarvitse tehdä uutta penkkiä kun voi laajentaa entisiä ;)

  VastaaPoista
 6. Aina on tilaa uudelle kukkapenkille! Tai kuten täällä jo sanottiin, entistäkin voi laajentaa....vaikka kuinka paljon :)

  VastaaPoista
 7. Näyttää tosi hyvälle! Vielä mahtuu lisää.. :) Mutta onhan siinö viisauskin, miehet näkee senkin mitä me ei aina malteta - että on mukava että pihaan jää tilaa ja avaruuttakin ainakin johonkin kohtaan.. :)

  VastaaPoista
 8. Tuttuja kommentteja. Ukkokulta toteaa aina, että "minne sinä meinaat saada tuonkin mahtumaan?". Kummasti mahtuu, kun laittaa mahtumaan.
  Onnea voittajille, oli kivat arvontapalkinnot!

  VastaaPoista
 9. Hassu mies. Tuollahan mahtuu ihan selvästi vielä kävelemäänkin :D

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig