lauantai 3. syyskuuta 2016

Omenoiden aikaan

Rapea rouskaisu oman puutarhan omenasta, siinä yksi alkusyksyn kohokohdista. Harmikseni en tiedä näiden todella muhkeiden ja mehukkaiden omenoiden lajiketta.
"Omena päivässä pitää lääkärin loitolla". Toivottavasti tähän lasketaan myös uuniomenat, paistokset, piirakat ja hillot! Viime päivinä kodin on täyttänyt uunista leijaileva paahtuneen omenan ja kanelin tuoksu. Kerrassaan vastustamatonta.
Kirjoitin Kauppakeskus Veturin blogiin oman suosikkiomenaohjeeni. Mehevä, helppo ja sopii monenlaiselle herkuttelijalle. Omenaherkun pyöräyttää nopeasti päiväkahville, brunssipöytään tai vaikka mökkioloissa. Löydät ohjeen täältä.

Makoisaa viikonloppua!
SHARE:

4 kommenttia

  1. Todella herkullisia kuvia ja kiitos ohjeista! <3
    Mulla taitaa olla juuri tuota samaa omenalajiketta, mutta minäkään en tiedä sitä. Istutin omenapuut ennen kuin olin puutarhakärpäsen puraisema. Silloin ei tajunnut kirjata mitään tietoja ylös. Mutta hyvä lajike se joka tapauksessa on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me saimme tämän lahjaksi, joten tieto on ihan hukassa. Tosin tätä kiusaa herkästi erilaiset taudit (rupi ja muumio), mutta onneksi omenoita riittää myös herkutteluun :)

      Poista
  2. Näitä kuvia katsellessa ei malttaisi odottaa, että omat puut alkavat tuottaa satoa <3 Omenaherkut niin kuuluvat tähän vuodenaikaan :)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omenat ja syksy on kuin joulu ja piparkakut. Erottamattomat. Ja se omenaleivonnaisten tuoksu, siinäpä todellista comfort foodia!

      Poista

Blog Design Created by pipdig